search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:54
MENU CLOSE

Υποψήφιος για τον δήμο Πειραιά ο Θοδωρής Δρίτσας

16.02.2014 18:03
Υποψήφιος για τον δήμο Πειραιά ο Θοδωρής Δρίτσας - Media

Διεκδικητής και επισήμως της Δημαρχίας Πειραιά, θα είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας. Η σχετική απόφαση ελήφθη και τυπικά από την Ανοιχτή Συνέλευση μελών και φίλων του Πειραϊκού Δημοτικού Δικτύου «το Λιμάνι της Αγωνίας».

Διεκδικητής και επισήμως της Δημαρχίας Πειραιά, θα είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας. Η σχετική απόφαση ελήφθη και τυπικά από την Ανοιχτή Συνέλευση μελών και φίλων του Πειραϊκού Δημοτικού Δικτύου «το Λιμάνι της Αγωνίας».

Όπως δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος, ο συνδυασμός ξεκινά «ένα νέο ελπιδοφόρο αγώνα για τον Πειραιά και την κοινωνία του».

Ο συνδυασμός θα διεκδικήσει όπως ανέφερε «με ισχυρή, δημοκρατική, ριζοσπαστική και δημιουργική πλειοψηφία το Δήμο Πειραιά» με στόχο την ανασυγκρότηση της πόλης και τη δημιουργία  μιας νέας συμμαχίας με τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες. «Με πολύτιμες αποσκευές τη συλλογικότητά μας και την βιωμένη γνώση από την πολύχρονη συμμετοχή μας στα κοινά και τους αγώνες της πόλης μας» προσέθεσε ο Θ.Δρίτσας.

Σε πιο προσωπικό ύφος ο Θοδωρής Δρίτσας ανέφερε ότι είναι για τον ίδιο «μεγάλη τιμή και η ευθύνη» να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά» και ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους τα μέλη και τους φίλους του Λιμανιού της Αγωνίας, τα  μέλη των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά «και τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες από ένα ευρύ φάσμα πολιτικών και κομματικών προτιμήσεων που με ενθάρρυναν, ενέκριναν και στήριξαν την υποψηφιότητά μου. Τους τιμώ και εγώ και μοιράζομαι μαζί τους τις κοινές μας φιλοδοξίες για τον Πειραιά, την πόλη μας».

Τέλος δήλωσε αισιόδοξος «ότι στη μεγάλη πολιτική, κοινωνική και θεσμική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα μας ο Πειραιάς θα πρωτοστατήσει. Η πόλη μας πρέπει να ξανακερδίσει το μεγάλο λιμάνι της και να γίνει ξανά πόλη της εργασίας, του εμπορίου, της ναυτοσύνης και του Πολιτισμού. Πόλη λαϊκή, ανοικτή, ελεύθερη, δημοκρατική. Πόλη της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, της συνεννόησης. Πόλη των νέων ανθρώπων και των νέων ρευμάτων. Πόλη με την ξεχωριστή πειραιώτικη ταυτότητά της». 
  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:52