search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:31
MENU CLOSE

Χωρισμένη, απατημένη, με ένα μωρό στην αγκαλιά και… καλύτερα από ποτέ!

10.06.2010 01:16
Χωρισμένη, απατημένη, με ένα μωρό στην αγκαλιά και… καλύτερα από ποτέ! - Media

Τόσους μήνες μετά την αποκάλυψη ότι ο σύζυγος της Σάντρα Μπούλοκ την απατούσε με οποιοδήποτε θηλυκό –κατά προτίμηση με τατουάζ- περνούσε από δίπλα του, εκείνη παρέμενε σιωπηρή.Μέχρι πριν λίγες μέρες.

Τόσους μήνες μετά την αποκάλυψη ότι ο σύζυγος της Σάντρα Μπούλοκ την απατούσε με οποιοδήποτε θηλυκό –κατά προτίμηση με τατουάζ- περνούσε από δίπλα του, εκείνη παρέμενε σιωπηρή.

Ο –περί ου ο λόγος- Τζέσε Τζέιμς δεν προλάβαινε να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τις δεκάδες στάρλετ που αποκάλυπταν τις κοινές ερωτικές τους βραδιές, την ίδια ώρα που κανείς από τα αμερικάνικα μίντια δεν μπορούσε να αποσπάσει μία δήλωση από τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό.

Μέχρι πριν λίγες μέρες. Με δεξιοτεχνικές κινήσεις μάρκετινγκ η Μπούλοκ έγινε και πάλι «america’s sweetheart», αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα με την αίτηση διαζυγίου της, την υιοθεσία ενός μελαμψού μωρού τριών μηνών από την ταλαιπωρημένη Νέα Ορλεάνη. «Τελικά θα το μεγαλώσω μόνη μου, αν και είχαμε ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθεσίας μαζί με τον Τζέσε πριν τέσσερα χρόνια», δήλωσε στην πρώτη της φωτογράφηση με το μωρό, κάνοντας την καρδιά της μέσης Αμερικανίδας να σπαράξει από συγκίνηση.

Επειδή όμως η Σάντρα, είναι και γυναίκα εκτός από μητέρα, πήρε την εκδίκησή της και ως ποθητό θηλυκό από τον άπιστο πρώην σύζυγο, κάνοντας τις δύο πρώτες της δημόσιες εμφανίσεις μετά το χωρισμό, παραλαμβάνοντας ισάριθμα βραβεία.

Χωρίς να θυσιάσει ίχνος από την αξιοπρέπειά της, έκανε χιούμορ με το προσωπικό της δράμα στις απονομές, προτρέποντας και το κοινό να κάνει το ίδιο, λέγοντας «ελάτε, φερθείτε μου φυσιολογικά, θα μου έρθει πιο φτηνά από τον ψυχολόγο!».

Με τη δημοσιότητά της να έχει χτυπήσει «κόκκινο», το κοινό να τη λατρεύει περισσότερο από ποτέ και τον τρόπο που αντιμετωπίζει το διαζύγιό της, η Μπούλοκ αυτόν τον καιρό δεν προλαβαίνει να μελετά προτάσεις κινηματογραφικών στούντιο που καταφτάνουν συχνότερα από ποτέ, θυμίζοντας την περίπτωση της επίσης απατημένης Τζένιφερ Άνιστον.

Την πρώτη διδάξασα του αξιοπρεπούς celebrity διαζυγίου, που με το χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ εκτόξευσε την καριέρα της περισσότερο απ’ ότι με το γάμο της…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:30