search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:44
MENU CLOSE

Τουρκία: Ισχυρή έκρηξη κοντά στην πλατεία Ταξίμ-Πληροφορίες για τραυματίες (Video)

17.02.2014 14:59
Τουρκία: Ισχυρή έκρηξη κοντά στην πλατεία Ταξίμ-Πληροφορίες για τραυματίες (Video) - Media

Μια ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη. Πληροφορίες για τραυματίες.

Μια ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον πέντε άνθρωποι, δύο εκ των οποίων σοβαρά, όπως μετέδωσε το τουρκικό ειδησεογραφικό κανάλι CNN Turk.

Στις εικόνες που μεταδόθηκαν διακρίνονται τα σπασμένα παράθυρα σε πολλά πολυώροφα κτίρια του στενού δρόμου, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και περιπολικά. 

Η αίτια δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ωστόσο σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής εφημερίδας «Hurriyet», η έκρηξη οφείλεται πιθανότατα σε διαρροή αερίου.

Οι περισσότερες πολυκατοικίες στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης χρησιμοποιούν φυσικό αέριο για τη θέρμανση και το μαγείρεμα, με τις εκρήξεις λόγω διαρροής να μην είναι σπάνιες, αν και συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα καταστροφικές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:44