05/06/2020 20:21:17

Άκαρπη η συνάντηση εργαζομένων Χαλυβουργικής – υπ. Εργασίας (Video)

 
Άκαρπη απέβη η συνάντηση των εκπροσώπων των εργαζομένων της Χαλυβουργικής με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου εργασίας για τις διαθεσιμότητες εργαζομένων. Κλιμακόνωνται οι κινητοποιήσεις.
 
Όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση της Χαλυβουργικής παραμένει ανένδοτη στο θέμα της ανάκλησης της διαθεσιμότητας ενώ απειλεί ακόμα και με λουκέτο στην επιχείρηση στην περίπτωση που δεν βρεθεί λύση στο ενεργειακό.
 
Σύμφωνα με όσα δήλωσε, μετά τη συνάντηση, ο Γιώργος Γάκης εκπρόσωπος εργαζομένων, το αίτημα για παράταση μίας εβδομάδας στις διαθεσιμότητες ώστε το θέμα να περάσει από διυπουργική επιτροπή υπό την προεδρεία του πρωθυπουργού δεν ικανοποιήθηκε.
 
Όπως κατήγγειλαν οι εκπρόσωποι, σε ερωτήσεις τους για το τι θα γίνει μετά τις 31 Μαρτίου αν δεν λυθεί το ενεργειακό, τα στελέχη του υπουργείου δεν ήξεραν τι να τους απαντήσουν.Οι εργαζόμενοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους αρχής γενομένης από αύριο στις 11.00 με πανθριασιωτική συγκέντρωση που έχει εξαγγείλει το συνδικάτο μετάλλου στην Ελευσίνα.


 
Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα βγαίνουν σε διαθεσιμότητα, με απόφαση της εταιρείας, οι 200 από τους 263 εργαζόμενους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.