03/12/2020 09:40:39

Η Χρυσή Αυγή προσφεύγει στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Video)

Η Χρυσή Αυγή προσφεύγει στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Video) - Media
 
Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων(!) αποφάσισε να προσφύγει η Χρυσή Αυγή σχετικά με τις διώξεις των ακροδεξιών βουλευτών Γιάννη Λαγού και Χρήστου Παπά καθώς και του αρχηγού της οργάνωσης, Νίκου Μιχαλολιάκου.
 
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χ.Α κατέθεσε προσφυγή καθώς «η Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ΕΣΔΑ, μαζί με τα Πρόσθετα Πρωτόκολλα αυτής, συνιστά ένα πλήρες και αποτελεσματικό πλέγμα προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων, το οποίο επιβάλλει στα Κράτη Μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης τον σεβασμό αυτών των δικαιωμάτων. Οι διατάξεις της ΕΣΔΑ δεσμεύουν πλήρως την Ελλάδα». 
 
«Σε αυτό το Δικαστήριο προσφεύγει ο «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», καθώς, σύμφωνα με την εκτίμηση έγκριτων νομικών, οι μεθοδεύσεις που έχουν γίνει από τις ελληνικές αρχές στο πλαίσιο της προσπάθειας δικαστικής δίωξης και πολιτικής εξόντωσης του κόμματός μας, παραβιάζουν κατάφωρα πληθώρα διατάξεων της ΕΣΔΑ και προσβάλλουν βάναυσα τα δικαιώματα των διωκόμενων στελεχών της» προσθέτει στην ανακοίνωσή της η Χ.Α.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=Gndl1T6b-vo

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.