search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:10
MENU CLOSE

Στο νοσοκομείο ο Ζακ Σιράκ

18.02.2014 05:26
Στο νοσοκομείο ο Ζακ Σιράκ - Media

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Ζακ Σιράκ εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας στο αμερικανικό νοσοκομείο του Νεϊγί, κοντά στο Παρίσι, για εξετάσεις εξαιτίας ενός πόνου στο πόδι του

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Ζακ Σιράκ εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας στο αμερικανικό νοσοκομείο του Νεϊγί, κοντά στο Παρίσι, για εξετάσεις εξαιτίας ενός πόνου στο πόδι του καθώς υποφέρει από αρθρίτιδα.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του, «δεν είναι καθόλου σοβαρό. Το πόδι του πονάει εδώ και δύο ημέρες, κάτι το οποίο προφανώς οφείλεται σε μια κρίση αρθρίτιδας που του προκαλεί πολύ πόνο».

Περίπου στις 20:00 (τοπική ώρα, 21:00 ώρα Ελλάδας) ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου είδε μπροστά στην οικία του Σιράκ, ο οποίος είναι σήμερα 81 ετών, ένα ασθενοφόρο και μοτοσικλέτες της αστυνομίας.

Ο Σιράκ, που διετέλεσε πρόεδρος της Γαλλίας από το 1995 ως το 2007, έχει αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της εύθραυστης υγείας του.

Το 2005 υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο τον εξασθένισε. Εξάλλου τον Δεκέμβριο νοσηλεύθηκε για να υποβληθεί σε εγχείρηση στους νεφρούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:09