search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:46
MENU CLOSE

Στη Λαμποράλ Κούτσα ο σταρ του ΝΒΑ Λαμάρ Όντομ

18.02.2014 08:26
Στη Λαμποράλ Κούτσα ο σταρ του ΝΒΑ Λαμάρ Όντομ - Media

Μία μεταγραφή-βόμβα ολοκληρωσε η Λαμποράλ Κούτσα. Ο πρωταθλητής του NBA, Λαμάρ Όντομ συμφώνησε με την ομάδα της Βιτόρια, εκ των αντιπάλων των «αιωνίων» στο Top 16

Μία μεταγραφή-βόμβα ολοκλήρωσε η Λαμποράλ Κούτσα. Ο πρωταθλητής του NBA, Λαμάρ Όντομ συμφώνησε με την ομάδα της Βιτόρια, εκ των αντιπάλων των «αιωνίων» στο Top 16, και θα αγωνιστεί με τη φανέλα της ως το τέλος της σεζόν.

Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ (2,08μ.) με σπουδαία καριέρα στο ΝΒΑ υπέγραψε ως το τέλος της σεζόν, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα της Βιτόρια το μεσημέρι της Τρίτης.
 
Ο Λαμάρ Όντομ είναι εκτός δράσης από το τέλος της περασμένης σεζόν και στη διάρκεια του καλοκαιριού αποκαλύφθηκε πως ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά και ο γάμος του με την Κλόι Καρντάσιαν (της… γνωστής οικογενείας) διαλύθηκε.
 
Ο Όντομ αναζήτησε τρόπο επιστροφής στο ΝΒΑ, αλλά δεν βρήκε ομάδα. Αγωνιζόταν από το 1999 μέχρι το 2013 στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου με Κλίπερς, Χιτ, Λέικερς και Μάβερικς έχοντας 13,3 πόντους, 8,4 ριμπάουντ και 3,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα το 2009 και το 2010 με τους Λέικερς, το Μουντομπάσκετ του 2010 αλλά και το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24