search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:03
MENU CLOSE

Κατάθλιψη και ΔΝΤ τώρα δικαιώνονται!

10.06.2010 05:24
Κατάθλιψη και ΔΝΤ τώρα δικαιώνονται! - Media

Κορυφαίοι ψυχοθεραπευτές δικαιώνουν την πολιτική του ΔΝΤ στη χώρα μας αφού υποστηρίζουν ότι εάν αισθανόμαστε, κακόκεφοι, κατσούφηδες και εγκλωβισμένοι στην κατάθλιψη, διανύουμε την καλύτερη περίοδο της ζωής μας! Οι νέες επιστημονικές απαντήσεις μας έρχονται από την Αυστραλία και συγκεκριμένα από τον καθηγητή Joe Forgas, ο οποίος μετά από έρευνα ετών απεφάνθη ότι όταν είμαστε «πεσμένοι»… είμαστε στα «πάνω» μας!

Κορυφαίοι ψυχοθεραπευτές δικαιώνουν την πολιτική του ΔΝΤ στη χώρα μας αφού υποστηρίζουν ότι εάν αισθανόμαστε, κακόκεφοι, κατσούφηδες και εγκλωβισμένοι στην κατάθλιψη, διανύουμε την καλύτερη περίοδο της ζωής μας!

Οι νέες επιστημονικές απαντήσεις μας έρχονται από την Αυστραλία και συγκεκριμένα από τον καθηγητή Joe Forgas, ο οποίος μετά από έρευνα ετών απεφάνθη ότι όταν είμαστε «πεσμένοι»… είμαστε στα «πάνω» μας!

Ο mister Forgas, σύμφωνα με το BBC, διαπίστωσε μετά από κλινικές μελέτες ότι όταν κάποιος είναι κακόκεφος, γκρινιάρης, «βουτηγμένος» στην κατάθλιψη σκέφτεται πιο καθαρά , παίρνει καλύτερες αποφάσεις και «ακονίζει» την μνήμη του!

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου New South Wales,  το τραβάει και λίγο παραπάνω αφού υποστηρίζει ότι «σε αντίθεση με τους ενοχλητικά χαρούμενους ανθρώπους, οι μίζεροι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν αφού είναι λιγότερο εύπιστοι».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:03