19/12/2018 10:48:01
10.6.2010

Κατάθλιψη και ΔΝΤ τώρα δικαιώνονται!

Κατάθλιψη και ΔΝΤ τώρα δικαιώνονται! - Media

Κορυφαίοι ψυχοθεραπευτές δικαιώνουν την πολιτική του ΔΝΤ στη χώρα μας αφού υποστηρίζουν ότι εάν αισθανόμαστε, κακόκεφοι, κατσούφηδες και εγκλωβισμένοι στην κατάθλιψη, διανύουμε την καλύτερη περίοδο της ζωής μας!

Οι νέες επιστημονικές απαντήσεις μας έρχονται από την Αυστραλία και συγκεκριμένα από τον καθηγητή Joe Forgas, ο οποίος μετά από έρευνα ετών απεφάνθη ότι όταν είμαστε «πεσμένοι»… είμαστε στα «πάνω» μας!

Ο mister Forgas, σύμφωνα με το BBC, διαπίστωσε μετά από κλινικές μελέτες ότι όταν κάποιος είναι κακόκεφος, γκρινιάρης, «βουτηγμένος» στην κατάθλιψη σκέφτεται πιο καθαρά , παίρνει καλύτερες αποφάσεις και «ακονίζει» την μνήμη του!

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου New South Wales,  το τραβάει και λίγο παραπάνω αφού υποστηρίζει ότι «σε αντίθεση με τους ενοχλητικά χαρούμενους ανθρώπους, οι μίζεροι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν αφού είναι λιγότερο εύπιστοι».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.