search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:59
MENU CLOSE

Δολοφονική επίθεση εναντίον δημοσιογράφου καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ

18.02.2014 16:00
Η ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε πεντάωρη στάση εργασίας για τη Δευτέρα σε όλα τα ΜΜΕ - Media

Τη δολοφονική επίθεση εναντίον της δημοσιογράφου Διονυσίας Λάγιου καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ.  

 
Τη δολοφονική επίθεση εναντίον της δημοσιογράφου Διονυσίας Λάγιου καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ.  
 
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η επίθεση έγινε «από ομάδα θρασύδειλων, πρωταγωνιστών σε ρατσιστικές επιθέσεις κατά μεταναστών, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι».
 
«Ομάδα τραμπούκων, γνωστών στις αστυνομικές αρχές, έσυρε βίαια την συνάδελφο σε παρακείμενη οικεία όπου την χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα, αποπειράθηκαν να την πνίξουν, βρίζοντάς την ταυτόχρονα με χυδαίο τρόπο. Ευτυχώς η συνάδελφος και παρά το ότι δεν είχε καμία βοήθεια, κατάφερε τελικώς να ξεφύγει, σώζοντας τη ζωή της από την πρωτοφανή αγριότητα των αρπαγέων της», αναφέρει η ΕΣΗΕΑ, και συνεχίζει:
 
«Η Διονυσία Λάγιου είναι γνωστή στην κοινωνία του Περιστερίου για τον προσωπικό της αγώνα κατά των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας και τις άθλιες συνθήκες εργασίας στις παράνομες βιοτεχνίες της περιοχής τις οποίες κατ’ επανάληψη έχει καταγγείλει επώνυμα μέσα από τις στήλες της εφημερίδας “ΕΘΝΟΣ”».
 
«Ζητούμε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε για το γεγονός, να πράξει τα αυτονόητα ώστε να τερματιστεί η δράση της συγκεκριμένης ομάδας και τα μέλη της να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη», καταλήγει η ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15