24/01/2021 18:11:04
18.2.2014

Στήριξη σε Τζιτζικώστα από ΑΝΕΛ

Στήριξη σε Τζιτζικώστα από ΑΝΕΛ - Media

Ανακοίνωσαν και επίσημα τη στήριξη τους στον Απόστολο Τζιτζικώστα για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
 
Το κόμμα του Πάνου Καμμένου δεν κατεβάζει τελικά δικό του υποψήφιο και θα στηρίξει τον κ. Τζιτζικώστα, που κατεβαίνει ως «αντάρτης» της ΝΔ, απέναντι στον Γιάννη Ιωαννίδη, που στηρίζει η ΝΔ.

 Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί και το όνομα του υποψηφίου δημάρχου που θα στηρίξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στον Πειραιά.
 
Ομως, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Γιάννης Μελάς, υιός του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτη Μελά, πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του νυν δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου και αντιδήμαρχος του Πειραιά. 

Επίσης στη Θεσσαλία για την περιφέρεια, πιθανότατα θα υποστηριχθεί η υποψηφιότητα του Γιώργου Ακριβούλη, ενώ ο Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται να λάβει την υποστήριξη του κόμματος για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμη εάν θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το γραφείο τύπου, οι ανακοινώσεις για πρόσωπα και συνδυασμούς θα γίνονται από τις κατά τόπους συντονιστικές επιτροπές των Ανεξάρτητων Ελλήνων

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.