search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:07
MENU CLOSE

Στήριξη σε Τζιτζικώστα από ΑΝΕΛ

18.02.2014 18:10
Στήριξη σε Τζιτζικώστα από ΑΝΕΛ - Media

Ανακοίνωσαν και επίσημα τη στήριξη τους στον Απόστολο Τζιτζικώστα για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Ανακοίνωσαν και επίσημα τη στήριξη τους στον Απόστολο Τζιτζικώστα για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
 
Το κόμμα του Πάνου Καμμένου δεν κατεβάζει τελικά δικό του υποψήφιο και θα στηρίξει τον κ. Τζιτζικώστα, που κατεβαίνει ως «αντάρτης» της ΝΔ, απέναντι στον Γιάννη Ιωαννίδη, που στηρίζει η ΝΔ.

 Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί και το όνομα του υποψηφίου δημάρχου που θα στηρίξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στον Πειραιά.
 
Ομως, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Γιάννης Μελάς, υιός του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτη Μελά, πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του νυν δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου και αντιδήμαρχος του Πειραιά. 

Επίσης στη Θεσσαλία για την περιφέρεια, πιθανότατα θα υποστηριχθεί η υποψηφιότητα του Γιώργου Ακριβούλη, ενώ ο Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται να λάβει την υποστήριξη του κόμματος για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμη εάν θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το γραφείο τύπου, οι ανακοινώσεις για πρόσωπα και συνδυασμούς θα γίνονται από τις κατά τόπους συντονιστικές επιτροπές των Ανεξάρτητων Ελλήνων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33