search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:58
MENU CLOSE

Συνάντηση Χατζηδάκη με εκπροσώπους 11 βιομηχανικών κλάδων

19.02.2014 07:19
Συνάντηση Χατζηδάκη με εκπροσώπους 11 βιομηχανικών κλάδων - Media

Με τους εκπροσώπους της Ένωσης για μια Ανταγωνιστική Ευρωπαϊκή Βιομηχανία συναντάται στις Βρυξέλλες ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κ. Χατζηδάκης.
 

Με τους εκπροσώπους της Ένωσης για μια Ανταγωνιστική Ευρωπαϊκή Βιομηχανία συναντάται στις Βρυξέλλες ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κ. Χατζηδάκης.
 
Στην Ένωση αυτή  μετέχουν η ευρωπαϊκή οργάνωση των εργοδοτών, Business Europe και εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων από 11 βιομηχανικούς κλάδους (αυτοκινητοβιομηχανία, χημικά, τσιμέντα, χαρτοβιομηχανία, τρόφιμα-ποτά, κλωστοϋφαντουργία – ένδυση, σίδηρος-χάλυβας, διύλιση πετρελαίου).

Ο υπουργός έχει προγραμματιστεί να συναντήσει επίσης τον επίτροπο για την Περιφερειακή Πολιτική Γιοχάνες Χαν και τον υπουργό Οικονομίας του Ισραήλ Ναφτάλι Μπενέτ, ενώ θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας της ΕΕ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

Κύριο θέμα συζήτησης στο Συμβούλιο θα είναι η ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής βιομηχανίας, θέμα που βρίσκεται και στην ατζέντα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Μαρτίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:57