search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:17
MENU CLOSE

Παρουσίαση θέσεων του Βήματος Νομικών Erga Omnes

19.02.2014 15:41
Παρουσίαση θέσεων του Βήματος Νομικών Erga Omnes - Media

Παρουσία του υποψηφίου προέδρου του ΔΣΑ, Βασίλη Αλεξανδρή και πλήθους Αθηναίων δικηγόρων και άλλων υψηλών προσκεκλημένων, το Βήμα Νομικών Erga Omnes παρουσίασε το απόγευμα της Τρίτης τις θέσεις του για τη δικηγορία, τη Δικαιοσύνη και το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

 
Παρουσία του υποψηφίου προέδρου του ΔΣΑ, Βασίλη Αλεξανδρή, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, και πλήθους Αθηναίων δικηγόρων και άλλων υψηλών προσκεκλημένων, το Βήμα Νομικών Erga Omnes παρουσίασε το απόγευμα της Τρίτης σε κεντρικό ξενοδοχείο τις θέσεις του για τη δικηγορία, τη Δικαιοσύνη και το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.
 
Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι σύμβουλοι του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός, Θωμάς Καμενόπουλος και Χριστίνα Τσαγκλή, οι οποίοι θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις αρχαιρεσίες του ΔΣΑ με το «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο».
 
Το «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο», στο οποίο συμμετέχει το Βήμα Νομικών Erga Omnes μαζί με τις παρατάξεις «Ώρα Ευθύνης» και «Δικηγορική Ανανέωση», αποτελεί ενωτική προσπάθεια και συνεύρεση δικηγόρων από διαφορετικές προελεύσεις και σχήματα, οι οποίοι, όμως, συμφωνούν σε μια σειρά βασικών ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο και διαθέτουν ενιαία προγραμματική βάση, προκειμένου ο ΔΣΑ να καταστεί και πάλι πρωτοπόρος επιστημονικός σύλλογος.
 
Αναδημοσίευση από: enimerosi24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:16