search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:06
MENU CLOSE

«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Βασίλης Κανελλόπουλος

20.02.2014 14:49
Χωρίς δελτία ειδήσεων το βράδυ του Σαββάτου - Media

Έφυγε την Τετάρτη από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο δημοσιογράφος Βασίλης Κανελλόπουλος.

Έφυγε την Τετάρτη από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο δημοσιογράφος Βασίλης Κανελλόπουλος.
 
Ο Βασίλης Κανελλόπουλος γεννήθηκε στο Βλόγγο Αρκαδίας, το 1947 και, μετά το πέρας των γυμνασιακών του σπουδών, σπούδασε Δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή και Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
 
Τη δημοσιογραφική του καριέρα ξεκίνησε το 1981 στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» ως ελεύθερος ρεπόρτερ και εν συνεχεία ως συντάκτης του Υπουργείου Εργασίας και του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας. Ακολούθως εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», στο Δημοτικό Ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84», στο Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ και στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.
 
«Ο Βασίλης Κανελλόπουλος υπήρξε ένας αξιολογότατος συνάδελφος με πλήρη επαγγελματική επάρκεια και μεγάλες δημοσιογραφικές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ήταν πολύ αγαπητός στους συναδέλφους του και διακρίθηκε για την ευσυνειδησία του, το ήθος του και την αλληλεγγύη του προς τους συνανθρώπους του», αναφέρει η ΕΣΗΕΑ. 
 
«Την απώλεια ενός αξιαγάπητου συναδέλφου και πολύ καλού φίλου, του Βασίλη Κανελλόπουλου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή λόγω προβλημάτων υγείας, θρηνεί σήμερα η δημοσιογραφική οικογένεια» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.
 
Η κηδεία του Βασίλη Κανελλόπουλου θα γίνει την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στη 1 μ.μ. στον Βλόγγο Αρκαδίας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:06