search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:26
MENU CLOSE

Απειλεί να διώξει το CNN από τη Βενεζουέλα ο Μαδούρο

21.02.2014 05:34
Απειλεί να διώξει το CNN από τη Βενεζουέλα ο Μαδούρο - Media

Απειλές κατά του τηλεοπτικού δικτύου CNN, με αφορμή τον τρόπο που καλύπτει τις φονικές αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, εκτόξευσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο.

Απειλές κατά του τηλεοπτικού δικτύου CNN, με αφορμή τον τρόπο που καλύπτει τις φονικές αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, εκτόξευσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο.

«Έχω ζητήσει από τον υπουργό πληροφοριών να μεταφέρει στο CNN ότι έχουμε ξεκινήσει τη διοικητική διαδικασία για να τους απομακρύνουμε από τη Βενεζουέλα , εάν δεν διορθωθεί (η συμπεριφορά τους)», είπε ο Μαδούρο στην κρατική τηλεόραση. «Φτάνει πια! Δεν θα αποδεχτώ τον πόλεμο προπαγάνδας ενάντια στη Βενεζουέλα», υποστήριξε.

«Δεν έχουμε κανένα επίσημο σχόλιο αυτή τη στιγμή για όσα είπε ο πρόεδρος Μαδούρο σχετικά με το CNN», δήλωσε μέσω email στο Reuters η Μπριτζίτ Λεινίγκερ, εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα δεν καλύπτουν ζωντανά τις διαδηλώσεις εναντίον του Μαδούρο που ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα με ένα ευρύ φάσμα αιτημάτων, που περιλαμβάνουν τον πληθωρισμό, την εγκληματικότητα, τη διαφθορά και την έλλειψη βασικών προϊόντων.

Ο Νίκολας Μαδούρο χρησιμοποιεί τακτικά τα κρατικά μέσα ενημέρωσης για την προώθηση της εικόνας του ως διάδοχος του Ούγκο Τσάβες.

Για τους αντιπολιτευόμενους, σημαντικές πηγές ενημέρωσης είναι τα κοινωνικά δίκτυα καθώς δεν έχουν μεγάλη πρόσβαση στα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15