search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:53
MENU CLOSE

Μπλεγμένο και με το στοίχημα το κύκλωμα πετρελαίου

21.02.2014 06:31
Μπλεγμένο και με το στοίχημα το κύκλωμα πετρελαίου - Media

Το πρόσφατα εξαρθρωμένο κύκλωμα λαθρεμπορίας πετρελαίου είχε απλώσει τα δίχτυα του και σε άλλους «επιχειρηματικούς» τομείς.

Το πρόσφατα εξαρθρωμένο κύκλωμα λαθρεμπορίας πετρελαίου είχε απλώσει τα δίχτυα του και σε άλλους «επιχειρηματικούς» τομείς.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σούπερ κοριός της ΕΥΠ έπιασε και συνομιλία μέλους του κυκλώματος με Έλληνα ποδοσφαιριστή, πριν από παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας.
 
Όπως προκύπτει από καταγεγραμμένες συνομιλίες μέσω του συστήματος υποκλοπών της ΕΥΠ, εμπλεκόμενος στο κύκλωμα επικοινωνεί με Έλληνα ποδοσφαιριστή και του ζητά να έχει μειωμένη απόδοση ή να μην συμμετάσχει σε αγώνα της Super League, καθώς σύμφωνα με “Το Βήμα” ήθελε να κερδίσει στο στοίχημα ενώ ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως του χρωστούσε σημαντικό χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη καταθέσει στην Αστυνομία και τα στοιχεία έχουν σταλεί στο εισαγγελέα.
 
Τα ερωτήματα φυσικά που προκύπτουν είναι πολλά. Όπως, από πού χρωστούσε ο ποδοσφαιριστής λεφτά στον συγκεκριμένο. Ή, πόσοι άλλοι ποδοσφαιριστές και παράγοντες μπορεί να είναι μπλεγμένοι σε τέτοιες ιστορίες; Και, τι γίνεται αλήθεια με εκείνη την ξεχασμένη υπόθεση με τα στημένα ματς;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47