20/09/2019 05:48:34

Γιούχαραν τον Πάνο Παναγιωτόπουλο στο Μέγαρο Μουσικής (Video)

Γιούχαραν τον Πάνο Παναγιωτόπουλο στο Μέγαρο Μουσικής (Video) - Media

Με γιούχα και με ασταμάτητα γέλια «υποδέχτηκε» την ομιλία του υπουργού Πολιτισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου μερίδα από το ακροατήριο κατά την διάρκεια συνεδρίου που διοργάνωσε το υπουργείο στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας το βράδυ της Πέμπτης.
 
Σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό» στην εφημερίδα «Τα Νέα», όταν ανέβηκε στο βήμα του ομιλητή ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ορισμένοι εκ του ακροατηρίου άρχισαν να τον γιουχάρουν και άλλοι γελούσαν δυνατά την ώρα που μιλούσε.
 
«Εγώ είμαι εδώ και εκτίθεμαι. Όποιος θέλει ας έρθει εδώ και ας εκτεθεί με το όνομά του», ήταν η απάντηση του υπουργού Πολιτισμού, ο οποίος άφησε αιχμές πως οι αντιδράσεις προήλθαν από συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ο «Μικροπολιτικός», σημειώνοντας ότι οι αντιδράσεις προέρχονταν από τον χώρο του θεάτρου και συγκεκριμένα από θεατρικούς οργανισμούς που έθεσαν στον Παναγιωτόπουλο ερωτήματα του τύπου «γιατί δεν υπάρχει εθνική πολιτική για το θέατρο.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.