20/10/2019 13:02:53

θα πάει Μουντιάλ ο Πάπας Φραγκίσκος;

θα πάει Μουντιάλ ο Πάπας Φραγκίσκος; - Media
Μια φανέλα με τον αριθμό -10- στην πλάτη την οποία υπέγραψε ο "βασιλιάς του ποδοσφαίρου" Πελέ χάρισε η Πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ στον Πάπα Φραγκίσκο, στη συνάντηση που είχαν στο Βατικανό.

Η φανέλα μάλιστα έγραφε: «Στον Πάπα Φραγκίσκο με σεβασμό και αγάπη».

Με τον τρόπο αυτό, η Πρόεδρος της Βραζιλίας προσκάλεσε τον Πάπα να επισκεφθεί επισήμως την χώρα κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, το οποίο ξεκινά στις 12 Ιουνίου.

Από την πλευρά του, ο Ποντίφικας προσέφερε στην Πρόεδρο της Βραζιλίας, ένα μετάλλιο που απεικονίζει τον άγγελο της ειρήνης.

"Η επικοινωνία μεταξύ του Πάπα και την Προεδρου της Βραζιλίας ήταν μακρά και εγκάρδια. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πάπας Φραγκίσκος είχε την ευκαιρία να εκφράσει για ακόμη μια φορά τα αισθήματά του, προς τον λαό της Βραζιλίας", ανέφερε μεταξύ άλλων το περιβάλλον του Πάπα.

Κατά την αποχώρησή της, η κ. Ρούσεφ τόνισε ότι ο Πάπας Φραγκίσκος γνωρίζει την φτώχεια και κατανοεί τα προβλήματα των χωρών αυτών.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.