search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:45
MENU CLOSE

Τι κάνει ο άνθρωπος για μία σοκολάτα… (Video)

23.02.2014 22:00
Τι κάνει ο άνθρωπος για μία σοκολάτα… (Video) - Media

Πολλοί από εμάς έχουν προσπαθήσει να αγοράσει κάτι φαγώσιμο ή πόσιμο από έναν αυτόματο πωλητή. Σε κάποιες περιπτώσεις έτυχε το μηχάνημα να μην λειτουργεί σωστά, το επιλεγμένο προϊόν να κολλήσει και να μη φτάσει ποτέ στα χέρια μας.

Πολλοί από εμάς έχουν προσπαθήσει να αγοράσει κάτι φαγώσιμο ή πόσιμο από έναν αυτόματο πωλητή. Σε κάποιες περιπτώσεις έτυχε το μηχάνημα να μην λειτουργεί σωστά, το επιλεγμένο προϊόν να κολλήσει και να μη φτάσει ποτέ στα χέρια μας.

Οι περισσότεροι απλά θα ξεστομίσουν μερικά… γλυκόλογα προς το μηχάνημα, κάποιοι μπορεί και να το ταρακουνήσουν λίγο – αλλά μέχρι εκεί.  Όχι όμως κι ο Ρόμπερτ Μακ Κέβιτ. Ο τύπος ανήγαγε την υπόθεση εκδίκησης κατά των μηχανών σε άλλο επίπεδο.

Ο Mακ Κέβιτ εργαζόταν ως αποθηκάριος σε μια μεγάλη εταιρεία στην πόλη Μίλφορντ της Αϊόβα και κάνοντας ένα διάλειμμα στη βάρδια του πήγε στον αυτόματο πωλητή για να πάρει μια Twix.

Έβαλε ένα δολάριο στη σχισμή , πάτησε τα ανάλογα κουμπιά και περίμενε να πέσει η σοκολάτα. Αυτό δεν έγινε, οπότε ο πρώην στρατιώτης έριξε άλλο ένα δολάριο στο μηχάνημα. Ούτε κι αυτό βοήθησε τον 27χρονο να απολαύσει το σνακ του και τότε αποφάσισε να πάρει πιο δραστικά μέτρα.

Πήγε και πήρε ένα ανυψωτικό μηχάνημα και πλησίασε τον αυτόματο πωλητή. Τον φόρτωσε και αφού τον σήκωσε περίπου μισό μέτρο στον αέρα, τον εκσφενδόνισε στο έδαφος. Η προσπάθεια ούτε τώρα στέφθηκε με επιτυχία και την επανέλαβε άλλες πέντε φορές.

Με τα πολλά οι κόποι του ανταμείφτηκαν αφού κατάφερε έτσι να πάρει τρία γλυκίσματα από τον πωλητή. Στη συνέχεια τον τοποθέτησε στη θέση του και επέστρεψε και τον ανυψωτήρα εκεί που ήταν παρκαρισμένος.

Οι ηρωικές και επίμονες προσπάθειές του όμως δεν του βγήκαν σε καλό. Ένας από τους επόπτες τον είδε και πέντε μέρες αργότερα ο Μακ Κέβιτ απολύθηκε.
Τουλάχιστον, όπως ο ίδιος είπε, είχε τη χαρά να μάθει ότι η εταιρεία άλλαξε όλους τους αυτόματους πωλητές με καινούργιους μετά το περιστατικό…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:44