search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:34
MENU CLOSE

Ο Μπουλάς πλήρωσε την ψαρόσουπα της κηδείας του για τους στενούς του φίλους

23.02.2014 15:53
Ο Μπουλάς πλήρωσε την ψαρόσουπα της κηδείας του για τους στενούς του φίλους - Media

Μια έκπληξη περίμενε τους φίλους και τους συγγενείς του Σάκη Μπουλά, που μετά την κηδεία του πήγαν σε μία ταβέρνα που σύχναζε ο ίδιος για την καθιερωμένη ψαρόσουπα. 

Το Σάββατο μετά την κηδεία του Σάκη Μπουλά, 40 – 50 άτομα, οι άνθρωποι του στενού φιλικού και οικογενειακού κύκλου του καλλιτέχνη πήγαν σε μία ταβέρνα που σύχναζε ο ίδιος για την καθιερωμένη ψαρόσουπα, γνωστή και ως «μακαριά». Εκεί όμως τους περίμενε μία έκπληξη, την οποία είχε ετοιμάσει ο Σάκης Μπουλάς πριν από περίπου δέκα ημέρες.

Μόλις οι φίλοι και οι συγγενείς του αγαπητού καλλιτέχνη τελείωσαν το γεύμα τους ρώτησαν τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας τι του οφείλουν. «Τίποτα, έχει καθαρίσει ο Σάκης» τους απάντησε εκείνος.«Ποιός Σάκης;» ρώτησαν με απορία εκείνοι για να ακούσουν έκπληκτοι στη συνέχεια τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας να τους διηγείται ότι ο Σάκης Μπουλάς πριν από 10 ημέρες περίπου είχε επισκεφθεί το μαγαζί ζητώντας του να του κοστολογήσει το γεύμα της κηδείας του για 40-50 άτομα. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στους φίλους και τους συγγενείς του εκλιπόντος αρχικά σάστισε, ωστόσο ο Σάκης Μπουλάς όχι μόνο επέμεινε, αλλά αφού πλήρωσε το λογαριασμό για τους κολλητούς φίλους του, άφησε και 1.000 ευρώ φιλοδώρημα.

Την κίνηση αυτή του καλλιτέχνη αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της παράστασης, στην Ακτη Πειραιώς, ο Διονύσης Σαββάπουλος, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος είπε στο κοινό πως ο Σακης Μπουλάς κατάφερε ακόμα και μετά το θάνατο του να φροντίσει για τους φίλους του, αφού ανέλαβε να πληρώσει τη «μακαριά» της κηδείας του.

πηγή: iefimerida.gr

 


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:31