search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:05
MENU CLOSE

Τριερβελέρ σε Ολάντ: «Θα σε καταστρέψω όπως με κατέστρεψες»

24.02.2014 15:57
Στη φυλακή για ναρκωτικά ο γιος της Τριερβελέρ - Media

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο… Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία την προηγουμένη της δημοσιοποίησης του κοινού ανακοινωθέντος για τον χωρισμό τους, έστειλε τελεσίγραφο στον Γάλλο Πρόεδρο…
 

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο… Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία την προηγουμένη της δημοσιοποίησης του κοινού ανακοινωθέντος για τον χωρισμό τους, έστειλε τελεσίγραφο στον Γάλλο Πρόεδρο…
 
«Θα σε καταστρέψω όπως με κατέστρεψες εσύ», φέρεται να είπε.
 
Σύμφωνα με δηλώσεις του αδελφού της, Γουίλιαμ Μασονό στην ισπανική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair,  ο Ολάντ πρότεινε να συντάξουν το κοινό δελτίο Τύπου, και εκείνη απάντησε:
«Δεν το συζητώ. Να αναλάβεις την ευθύνη της κατάστασης. Εσύ μόνος σου μπήκες σε αυτή την κατάσταση και εσύ θα βρεις πως θα βγεις από αυτή. Δεν υπογράφω κανένα δελτίο Τύπου».
 
Όπως τόνισε ο αδελφός της Τριερβελέρ, ο Ολάντ έχει έναν εξαιρετικό τρόπο να κερδίζει τις γυναίκες, ενώ «είναι ικανός να έχει παράλληλη ζωή».
 
Όσο για την παραμονή της αδελφής της στο νοσοκομείο με συμπτώματα νευρικού κλονισμού, σχολίασε ότι της έδιναν ηρεμιστικά κάθε ημέρα, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να αρθρώσει λέξη.
 
«Έπρεπε να βγει από το νοσοκομείο το συντομότερο για να πάρει και πάλι στα χέρια της τη μοίρα της», πρόσθεσε ο Μασονό και άφησε να εννοηθεί ότι είναι πιθανή η έκδοση βιβλίου από την αδελφή του, στο οποίο θα περιγράφει την ιστορία της με τον Ολάντ, αλλά κυρίως το τέλος της σχέσης τους.
 
Τόνισε, μάλιστα, πως «μέχρι στιγμής όλες οι πρώτες κυρίες που έχουν πέσει θύματα απιστίας από τους συζύγους τους δέχθηκαν την κατάσταση. Δεν είπαν ποτέ τίποτα. Δεν είναι φυσιολογικό οι γυναίκες να σιωπούν».
 
Δεν ήξερε ο Όλαντ ότι με τα αισθήματα της γυναίκας δεν παίζουν. Δεν ρώταγε;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00