search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:51
MENU CLOSE

Αποκάλυψη – σοκ: Ο Ερντογάν συμβουλεύει τον γιό του να κρύψει νυχτιάτικα ένα δις. δολάρια! (Audio)

25.02.2014 07:05
Ερντογάν στα Κατεχόμενα: Κάντε πιο πολλά παιδιά! - Media

Πολιτικό «σεισμό» προκαλεί στην Τουρκία η δημοσιοποίηση στο YouTube, υποκλαπέντων τηλεφωνικών συνομιλιών του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον γιο του Μπιλάλ.

Πολιτικό «σεισμό» προκαλεί στην Τουρκία η δημοσιοποίηση στο YouTube, υποκλαπέντων τηλεφωνικών συνομιλιών του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον γιο του Μπιλάλ.
 
Στο ηχητικό ντοκουμέντο, που κάνει το γύρο του Διαδικτύου, φέρεται να ακούγεται ο Τούρκος πρωθυπουργός να ζητά από τον γιο του να απομακρύνει τεράστια χρηματικά ποσά από το σπίτι του και σπίτια συγγενών τους.
 
Η υποκλαπείσα συνομιλία φέρεται να έχει διεξαχθεί στις 17 Δεκεμβρίου, δηλαδή την ημέρα που ξεκίνησε η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας και των εισαγγελέων κατά κυβερνητικών στελεχών,  με την κατηγορία της διαφθοράς.
 
Ο Τούρκος πρωθυπουργός ακούγεται να ενημερώνει το γιο του για τις συλλήψεις και εν συνεχεία τον ρωτά για το ύψος του ποσού που είχε στο σπίτι του. Ο Μπιλάλ του απαντά ότι έχει τα λεφτά που του έδωσε εκείνος και τότε ο Ερντογάν του ζητά να τα απομακρύνει.
 
Μάλιστα, για το λόγο αυτό του λέει ότι θα στείλει στο σπίτι του και την κόρη του και αδελφή του Μπιλάλ, Σουμεγέ. Επίσης, τον συμβουλεύει η απομάκρυνση των χρημάτων να γίνει νύχτα, ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους αναφέρεται ότι πρέπει να απομακρυνθούν χρήματα από πέντε συγγενικά σπίτια.
 
Πατέρας και γιος, στην τηλεφωνική τους επικοινωνία, κάνουν λόγο για ποσό που το συνολικό του ύψος ανέρχεται σε ένα δισ. δολάρια, ενώ φαίνονται να προβληματίζονται για 30 εκατ. σε ευρώ που δεν έχουν που να τα πάνε.
 
Τα μεγάλα τουρκικά μέσα αποφεύγουν, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, να κάνουν αναφορά στο επίμαχο υλικό που διέρρευσε με τις συνομιλίες και ο θόρυβος γίνεται -κυρίως- μέσα από τα social media.
 
Πάντως, σε ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου αναφέρεται ότι οι διαρροές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αποτελούν προϊόν ενός ανήθικου μοντάζ, και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν ενώπιον του νόμου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:36