search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:58
MENU CLOSE

Κίεβο: Ο έρωτας άνθισε στα οδοφράγματα

25.02.2014 07:22
Κίεβο: Ο έρωτας άνθισε στα οδοφράγματα - Media

Τα τραγικά γεγονότα στην Ουκρανία στοίχησαν τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους και οι πληγές στη χώρα θα αργήσουν πολύ να κλείσουν.

Τα τραγικά γεγονότα στην Ουκρανία στοίχησαν τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους και οι πληγές στη χώρα θα αργήσουν πολύ να κλείσουν.
 
Μέσα σε όλα τα άσχημα και δεινά, μια είδηση που δημοσίευσε χθες η «Daily Mail» έφερε μερικά χαμόγελα αφού απέδειξε ότι ο έρωτας μπορεί να ανθίσει και μέσα στις στάχτες και τον χαλασμό.
 
Η Λίντια Πάνκιβ ήταν διαδηλώτρια στην Πλατεία Ανεξαρτησίας. Κάθε μέρα στεκόταν εκεί μαζί με τους συμπολίτες της και διεκδικούσε μια καλύτερη μοίρα για τη χώρα της. Κάποια στιγμή στο κινητό της δέχτηκε ένα μήνυμα από άγνωστο αριθμό. «Θέλω να σε παντρευτώ», έγραφε το sms και όπως αποκαλύφθηκε το είχε στείλει ένας αστυνομικός.
 
Οι μέχρι πρότινος «εχθροί» αποφάσισαν να γνωριστούν αφού ο αστυνομικός της εκμυστηρεύτηκε ότι εκτός από τον προφανή λόγο (βλ. φωτό), θαύμασε το θάρρος της και του έκλεψε την καρδιά.
 
Οι δύο τους αποφάσισαν να γνωριστούν καλύτερα, ερωτεύτηκαν (η κοπέλα τουλάχιστον γιατί ο τύπος ήταν ήδη ερωτευμένος μαζί της) και –σύμφωνα με το ρεπορτάζ- ετοιμάζονται να παντρευτούν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43