22/07/2019 16:27:11

Α.Φόνσου: Από το ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη

Α.Φόνσου: Από το ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη - Media
Στο ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη θα συμμετέχει η Άννα Φόνσου.
 
«Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Νικήτα Κακλαμάνη. Την τετραετία 2006-2010, παρότι βρισκόμουν στην αντιπολίτευση του Δήμου Αθηναίων, μου ανέθεσε πρωτοβουλίες στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας. Μας ενώνουν η αγάπη μας για το ελληνικό θέατρο και το "Σπίτι του Ηθοποιού", το οποίο ο Νικήτας στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο» είπε η γνωστή ηθοποιός.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε τ κατά την επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχουν Αθηναίων, στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, αφού ευχαρίστησε την ηθοποιό, ανέφερε τα εξής: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μαζί, να έχω στο πλάι μου την κ. Άννα Φόνσου. Με την Άννα μας συνδέει μία ιδιαίτερη φιλία και κυρίως κοινά ενδιαφέροντα κι ανησυχίες. Η συνεισφορά της στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας, αλλά κυρίως η εκπληκτική δουλειά της στο "Σπίτι του Ηθοποιού" την καθιστά πολύτιμη σύντροφο στην προσπάθεια που ξεκινάμε για την Αθήνα. Η πόλη τη χρειάζεται. Με την Άννα, αυτή την πόλη θα την περπατήσουμε μαζί!».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.