search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:06
MENU CLOSE

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ απέβαλε για 6 χρόνια ναζί οπαδό της

25.02.2014 15:16
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ απέβαλε για 6 χρόνια ναζί οπαδό της - Media

Την είσοδό του στο γήπεδο μέχρι και το 2020 απαγόρευσε σε οπαδό της η Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά από τον ναζιστικό χαιρετισμό «Sieg Heil» που φώναξε στο παιχνίδι με το Αμβούρο το περασμένο Σάββατο.

 
Την είσοδό του στο γήπεδο μέχρι και το 2020 απαγόρευσε σε οπαδό της η Μπορούσια Ντόρτμουν μετά από τον ναζιστικό χαιρετισμό «Sieg Heil» που φώναξε στο παιχνίδι με το Αμβούρο το περασμένο Σάββατο.
 
Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια τήρησης ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του μασέρ της ομάδας Hermann Rieger και ο οπαδός απομακρύνθηκε αμέσως από την εξέδρα από την υπηρεσία ασφαλείας του γηπέδου.
 
Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε σήμερα την αποβολή του από το γήπεδο, διαμηνύοντας ότι αγωνίζεται ενάντια στον ρατσισμό και τις διακρίσεις, ενώ σε τριετή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο προχώρησε και το Αμβούργο.
 
Σημειώνεται ότι Ντόρμουντ είχε επιβάλλει πενταετής ποινή αποκλεισμού σε οπαδό της και τον περασμένο Νοέμβριο.
 
Για την ιστορία το ματς έληξε 3-0 υπέρ του Αμβούργου.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:04