16/12/2018 18:46:07

Ο συνδυασμός του Τσίπρα στην Ιταλία

Ο συνδυασμός του Τσίπρα στην Ιταλία - Media

«Η άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα» (L' Altra Europa con Tsipras) είναι το όνομα του συνδυασμού που θα στηρίξει στις Ευρωεκλογές του Μαΐου την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα στην Ιταλία για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
 
Τα κύρια προγραμματικά σημεία που θα αναδειχθούν στην προεκλογική εκστρατεία είναι, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το τέλος της πολιτικής της λιτότητας, η παροχή δανείων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η καταπολέμηση της ανεργίας, η προώθηση της οικολογίας και η μείωση των διαφορών Βορρά - Νότου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκου Πρακτορείου Ειδήσεων, οι υποψηφιότητες της «Άλλης Ευρώπης με τον Τσίπρα» - σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της Ιταλίας - πρόκειται να ανακοινωθούν εντός της επόμενης εβδομάδας.
 
Τέλος σε δημοσκόπηση της εταιρίας Ixe «Η άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα» συγκεντρώνει το 7,2 % της πρόθεσης ψήφου των Ιταλών.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.