search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:04
MENU CLOSE

Συνέλαβαν κωφάλαλο επειδή νόμιζαν ότι τους κορόιδευε (Video)

26.02.2014 09:24
Συνέλαβαν κωφάλαλο επειδή νόμιζαν ότι τους κορόιδευε (Video) - Media

Αστυνομικοί στη Νότια Καλιφόρνια, έδειραν, έκαναν ηλεκτροσόκ και συνέλαβαν κωφάλαλο που προσπαθούσε να συνεννοηθεί μαζί τους στην νοηματική επειδή νόμιζαν ότι τους κορόιδευε.

 
Τον «υψηλό» δείκτη νοημοσύνης που έχουν ορισμένοι άνδρες της αστυνομίας απέδειξαν οι αστυνομικοί στη Νότια Καλιφόρνια, οι οποίοι έδειραν, έκαναν ηλεκτροσόκ και συνέλαβαν κωφάλαλο που προσπαθούσε να συνεννοηθεί μαζί τους στην νοηματική επειδή νόμιζαν ότι τους κορόιδευε.
 
Το περιστατικό συνέβη όταν δύο αστυνομικοί πλησίασαν τον Τζόναθαν Μάιστερ και του ζήτησαν να βγει έξω από τον κήπο του σπιτιού που μόλις είχε ξενοικιάσει την ώρα που προσπαθούσε να μετακομίσει τα πράγματά του.
 
Ο Τζόναθαν χρησιμοποιώντας τη νοηματική προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι έχει πάρει άδεια για την μετακόμιση, αλλά όταν πλησίασε τους αστυνομικούς τον άρπαξαν από τους καρπούς και τον γύρισαν ανάποδα με αποτέλεσμα να πηδήξει ξανά προς τον κήπο συνεχίζοντας την προσπάθεια να συνεννοηθεί μαζί τους στη νοηματική.
 
Η προσπάθειά του ωστόσο δεν στέφθηκε με επιτυχία καθώς οι αστυνομικοί μπήκαν στον κήπο και σύμφωνα με τον ίδιο, τον κόλλησαν στον τοίχο, του έκαναν κεφαλοκλείδωμα, τον χτύπησαν στο στομάχι και στο πρόσωπο και στη συνέχεια του έκαναν ηλεκτροσόκ προκειμένου να τον συλλάβουν επειδή νόμιζαν ότι τους κορόιδευε.
 
Το αστυνομικό τμήμα ανέφερε ότι απέσυρε τις κατηγορίες κατά του Τζόναθαν υποστηρίζοντας ωστόσο ότι οι αστυνομικοί του είναι εκπαιδευμένοι ώστε να χειρίζονται καταστάσεις με ανθρώπους που μιλούν άλλη γλώσσα ή έχουν προβλήματα ακοής και ομιλίας και ότι αυτή δεν ήταν μια περίπτωση που η αστυνομία κακομεταχειρίστηκε έναν πολίτη, αλλά μια περίπτωση που ένας «άνδρας 100 κιλών, πρώην παίκτης του ράγκμπι, αντιστεκόταν με μανία τη σύλληψη και πάλευε με ένστολους αστυνομικούς». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:04