search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:57
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

25.02.2014 22:00
oldphotosprotoselido_27.2.141393441940.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, με τίτλο «Μας “φοράνε” νέο μνημόνιο» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την άρνηση των Γερμανών για «κούρεμα», και τις λειψές «μεταρρυθμίσεις» που οδηγούν σε νέα δεσμά. Σβήνουν οι ελπίδες για απαλλαγή από την ασφυκτική επιτήρηση και έξοδο στις αγορές. 

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, με τίτλο «Μας “φοράνε” νέο μνημόνιο» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την άρνηση των Γερμανών για «κούρεμα», την εκκρεμότητα των τραπεζών και τις λειψές «μεταρρυθμίσεις» που οδηγούν σε νέα δεσμά. Σβήνουν οι ελπίδες για απαλλαγή από την ασφυκτική επιτήρηση και έξοδο στις αγορές. 

ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Ακόμη ψάχνονται στον ΣΥΡΙΖΑ. Αντιπαράθεση για το σχέδιο λύσης κιαι το μέλλον της Κύπρου. Άρθρο – παρέμβαση του Νικόλα Παπαδόπουλου, προέδρου του ΔΗΚΟ, για το «Π».

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Οι ίντριγκες και η «λευκή πετσέτα» στην Αττική. Τους «δικούς του» θέλει να προωθήσει ο πρωθυπουργός στην Ευρωβουλή – Δεύτερες σκέψεις για το σταυρό.

ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ: Κατέβηκε απ’ την «Ελιά» κι έπεσε στο… «Ποτάμι». Οι «58» προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα. Κίνηση – έκπληξη από τον Σταύρο Θεοδωράκη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ: «Το Ποντίκι» εξασφάλισε για τους αναγνώστες του δωρεάν και μειωμένα εισιτήρια για συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ «Π»: «Η απόρρητη ιστορία του Αιγαίου», του Δημήτρη Μηλάκα. Το βιβλίο που φωτίζει τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας – ΗΠΑ
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ Αrt»: Συνέντευξη: Ελένη Ουζουνίδου: «Ανάμεσα στην Αναγνωστάκη και τον Κραουνάκη» Ακόμη: 22.000 likes για την αιώνια σταρ Μελίνα Μερκούρη/ Ο καλός Λύκος του θεάτρου/ Ο Γιώργος Πέτρου και η Καμεράτα του/ Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Όσκαρ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24