search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:12
MENU CLOSE

Μαζί σε παρουσίαση βιβλίου Πολύδωρας-Καμμένος

27.02.2014 19:26
Μαζί σε παρουσίαση βιβλίου Πολύδωρας-Καμμένος - Media

Έμμεση πρόταση αναζήτησης φόρμουλας συνεργασίας, έκανε απόψε ο επικεφαλής της «Ένωσης για την Πατρίδα» Βύρων Πολύδωρας στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του στενού συνεργάτη του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Έμμεση πρόταση αναζήτησης φόρμουλας συνεργασίας, έκανε απόψε ο επικεφαλής της «Ένωσης για την Πατρίδα» Βύρων Πολύδωρας στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του στενού συνεργάτη του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννη Γιαννέλλη – Θεοδοσιάδη, «Café Napolitano» στην ΕΣΗΕΑ, στην οποία συμμετείχαν αμφότεροι.

Ο Βύρων Πολύδωρας στην τοποθέτησή του είπε, μεταξύ άλλων, ότι «δεν είναι σκοπός της ύπαρξής μου η εφεύρεση πολιτικών διαφορών, αλλά η εφεύρεση σημείων ενότητας και ένωσης» και πρόσθεσε:

«Με τον Πάνο Καμμένο είμαστε αγαπημένοι φίλοι και συμμαχητές από παλιά. Το μυστικό ψευδώνυμο που του αφιερώνω είναι Αλ Γκορ, γιατί ήταν ο υπαρχηγός μου όταν έβαζα υποψηφιότητα για την αρχηγία της ΝΔ. Δεν το ξεχνώ».

Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος ο οποίος πήρε το λόγο στη συνέχεια απέφυγε να αναφερθεί στα όσα είπε ο κ.Πολύδωρας, αναφέρθηκε εκτενώς στο βιβλίο και τον συγγραφέα, και είπε, μεταξύ άλλων:

«Δεν είναι τυχαίο που είμαστε σήμερα εδώ στο πάνελ φίλοι του Γιάννη Γιαννέλη, από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Κάποτε μαζί πολλοί από εμάς, κάποτε χώρια. Πολλοί είστε που γνωρίζετε τον Γιαννέλη. Ο Γιάννης Γιαννέλης είναι στενός μου συνεργάτης, είναι ένας ευγενής».

Για το βιβλίο μίλησαν, επίσης, ο καθηγητής, πρώην Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος, καθώς και ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα Νίκος Παππάς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:12