search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:03
MENU CLOSE

Αποδοκιμασίες και μπουκάλια κατά των “τροικανών” (Video)

28.02.2014 05:28
Αποδοκιμασίες και μπουκάλια κατά των \"τροικανών\" (Video) - Media

Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η συνάντηση της τρόικας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η αναχώρηση των εκπροσώπων των δανειστών έγινε με κινηματογραφικό τρόπο.

Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η συνάντηση της τρόικας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η αναχώρηση των εκπροσώπων των δανειστών έγινε με κινηματογραφικό τρόπο.

Οι συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο Οικονομικών αποδοκίμασαν έντονα τους "τροικανούς" και κάποιοι θερμόαιμοι πέταξαν μπουκάλια με νερό προς τα αυτοκίνητα τους, όπως φαίνεται και στο βίντεο που είναι από το newsit.gr. Ένα από τα μπουκάλια μάλιστα πέτυχε το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Πολ Τόμσεν!

Ένταση υπήρχε από το πρωί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όταν καθηγητές, σχολικοί φύλακες και καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών επιχείρησαν στις 6.30 το πρωί να εισέλθουν μέσα στο κτήριο, ζητώντας να δουν τον υπουργό.
 
Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα οι προσαχθέντες, μεταξύ των οποίων είναι και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θέμης Κοτσυφάκης, αφέθηκαν ελεύθεροι.
 
Σύμφωνα με τον κ. Κοτσυφάκη οι προσαγωγές ήταν 17 (16 εκπαιδευτικοί και μία σχολικός φύλακας). Ο κ. Κοτσυφάκης έκανε λόγο για ειρηνική διαμαρτυρία που γινόταν στο πεζοδρόμιο, χωρίς να κλείνουν κάποιο δρόμο. Επίσης, οι διαδηλωτές κάνουν λόγο για χρήση χημικών από την αστυνομία, ενώ καταγγέλλουν τη βίαιη απώθηση τους.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:02