search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:30
MENU CLOSE

Ο νέος πρωθυπουργός της Ουκρανίας χαιρετά ναζιστικά (Video)

28.02.2014 07:22
Ο νέος πρωθυπουργός της Ουκρανίας χαιρετά ναζιστικά (Video) - Media

Να χαιρετά ναζιστικά δίπλα στον ακροδεξιό ηγέτη του κόμματος Σβόμπονα και στον πυγμάχο Κλίτσκοφ φαίνεται σε φωτογραφία ο νέος πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσιένιουκ.

 
Να χαιρετά ναζιστικά δίπλα στον ακροδεξιό ηγέτη του κόμματος Σβόμπονα και στον πυγμάχο Κλίτσκοφ φαίνεται σε φωτογραφία ο νέος πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσιένιουκ.


 
Σύμφωνα με το σάιτ «L'echelle de Jacob» που δημοσίευσε τη φωτογραφία ο νέος πρωθυπουργός της Ουκρανίας είναι γνωστός ακροδεξιός και μέλος του κόμματος της Γιούλια Τιμοσένκο.
 
Στο παρελθόν υπήρξε υπουργός οικονομικών και υπουργός Εξωτερικών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους η νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας έχει ανησυχητικά μεγάλη συμμετοχή νεοναζιστών και παρακρατικών που αναδείχτηκαν από την εξέγερση κατά του, Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα από τις διαμαρτυρίες εθνικιστικές,ακροδεξιές και νεοναζιστικές οργανώσεις, όπως ο «Δεξιός Τομέας», κατάφεραν με τα όπλα να ελέγξουν τους δρόμους του Κιέβου και άλλων πόλεων και τώρα με τη συμμετοχή τους στη νέα κυβέρνηση προωθούν μια σειρά νομοθετικές παρεμβάσεις, όπως το νόμο σύμφωνα με τον οποίο έθεσαν εκτός νόμου το Κομουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας.
 
 Στο βίντεο που ακολουθεί ο αρχηγός του «Δεξιού Τομέα», Αλεξάντερ Μουζίτσκο, απειλεί και χειροδικεί εις βάρος εισαγγελέα στην ουκρανική επαρχία Ρίβνε την ώρα που η οργάνωση πραγματοποιεί εφόδους σε κυβερνητικά κτίρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21