search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:27
MENU CLOSE

Στα άδυτα του Playboy(φωτό)

28.02.2014 07:51
«Γύρνα πίσω Playboy, κι εμείς οι γυναίκες μεγαλώσαμε με εσένα» - Media

Έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές ανδρών. Οι φωτογραφίες στις σελίδες του αποτέλεσαν αιτία χιλιάδων φαντασιώσεων. Το «Playboy» είναι το πιο γνωστό ανδρικό περιοδικό του πλανήτη και τώρα βγάζει στο φως την άγνωστη πλευρά των φωτογραφήσεων του.

Έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές ανδρών. Οι φωτογραφίες στις σελίδες του αποτέλεσαν αιτία χιλιάδων φαντασιώσεων. Το «Playboy» είναι το πιο γνωστό ανδρικό περιοδικό του πλανήτη και τώρα βγάζει στο φως την άγνωστη πλευρά των φωτογραφήσεων του.
 

Ο φωτογράφος Πάτρικ Βαν Νταμ κάνει μια δουλειά που κάθε άντρας θα ζήλευε.


 
Φωτογραφίζει τα γυμνά μοντέλα για τις σελίδες του Playboy και στο βιβλίο του «Playboy Behind the Scenes», αποφάσισε να μοιραστεί την σκληρή πραγματικότητα πίσω από το μύθο της φωτογράφησης των πιο ποθητών γυναικών στον κόσμο.
 

Το φωτογραφικό υλικό που μοιράζεται ο Van Dam στο βιβλίο του, έχει να κάνει με αυτή την απόλυτα υπολογιστική διαδικασία που έχουν να κάνουν οι φωτογραφήσεις των γυναικών του Playboy, προκειμένου οι φωτογραφίες (και οι ίδιες οι γυναίκες) να είναι τόσο «τέλειες», ώστε να συντηρήσουν τις φαντασιώσεις του ανδρικού πληθυσμού.


 
Άβολες πόζες, πολλοί συντελεστές, πέρα από τον φωτογράφο και το γυμνό μοντέλο, αστείες στάσεις, όλα αυτά μέσα στο κατά τα άλλα σέξι τοπίο μίας φωτογράφησης για το περιοδικό που έχει συνδεθεί απόλυτα με το σεξ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:25