search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:37
MENU CLOSE

Όσκαρ: Τα φαβορί για τα ανδρικά βραβεία

28.02.2014 10:46
Όσκαρ: Τα φαβορί για τα ανδρικά βραβεία - Media

Το μεγαλύτερο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς είναι προ των πυλών. Την Κυριακή τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) θα γίνουν γνωστοί οι νικητές του πιο σημαντικού βραβείου του χώρου και ήδη γίνεται χαμός με τις υποψηφιότητες της 86ης απονομής.

Το μεγαλύτερο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς είναι προ των πυλών. Την Κυριακή τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) θα γίνουν γνωστοί οι νικητές του πιο σημαντικού βραβείου του χώρου και ήδη γίνεται χαμός με τις υποψηφιότητες της 86ης απονομής.
 
Ειδικά εφέτος με τις εξαιρετικές ταινίες και τις ακόμη καλύτερες ερμηνείες, οι προβλέψεις είναι δύσκολες και η μάχη σκληρή και απρόβλεπτη.
 
Για το περισσότερο «διάσημο» ατομικό βραβείο, αυτό του Α’ ανδρικού ρόλου οι υποψήφιοι είναι και πολύ ταλαντούχοι και με μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό. Αλλά και για τον Β΄ ανδρικό ρόλο οι διεκδικητές μόνο αμελητέοι δεν είναι.
 
ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΚΑΡ Α' ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ
 
Λεονάρντο Ντι Κάπριο – «The Wolf of Wall Street»
Ο νεαρός που έδειξε το ταλέντο του στην «Παραλία» και τον «Τιτανικό» εξελίχθηκε σε ηθοποιό ολκής και πολλοί θεωρούν ότι το βραβείο του αξίζει. Για το λόγο αυτό έχει ξεκινήσει ολόκληρη εκστρατεία στο διαδίκτυο «δώστε το Όσκαρ στον Ντι Κάπριο» στην οποία ο ίδιος απάντησε αφοπλιστικά «Είμαι συγκινημένος με την εκστρατεία, αλλά δεν το κάνω για να βραβευτώ, το κάνω γιατί το αγαπάω» 

Μάθιου Μακ Κόναχι – «Dallas Buyers Club»
Μπορεί σε παλαιότερες ταινίες να επιδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα του και να έπαιζε ρόλους «χαλαρούς», ωστόσο στο Dallas Byers Club, το άστρο του Μακ Κόναχι πραγματικά έλαμψε, τσαλακώνοντας κυριολεκτικά την εικόνα του και απειλώντας το βραβείο του Ντι Κάπριο, αφού θεωρείται το μεγάλο φαβορί.

Κρίστιαν Μπέιλ – «American Hustle»
Ο Μπέϊλ έχει αποδείξει ότι δεν τον ενδιαφέρει η εικόνα του και κάνει τα πάντα για να μπει στο πετσί του ρόλου του. Προσαρμόζεται σαν χαμαιλεόντας και είναι το δυνατό αουτσάϊντερ.

ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΚΑΡ Β' ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ
 
Μπράντλει Κούπερ – «American Hustle»
Από το «Hangover» στα Όσκαρ ο Κούπερ έκανε μια μεγάλη διαδρομή και έδειξε ότι μπορεί κάλλιστα να σταθεί έξοχα και εκτός από την κωμωδία.

Τζάρετ Λέτο – «Dallas Buyers Club»
Εξαιρετικός και ως ηθοποιός και ως τραγουδιστής, ο Λέτο έχει και στο παρελθόν δοκιμάσει σε ρόλους πολύ δύσκολους και αντι – εμπορικούς χωρίς να φοβάται το «ίματζ» του.

Μάικλ Φασμπέντερ – «12 years a slave»
Ο άπιστος σύζυγος και σκληρός εργοδότης Eντουιν Επς από το «12 χρόνια σκλάβος» είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για το Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου και αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο «καυτά» αστέρια του Χόλιγουντ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:37