search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:20
MENU CLOSE

Ένα (όγδοο) διαζύγιο, μία απόπειρα αυτοκτονίας και η άτακτη ζωή του Λάρι Κινγκ

13.06.2010 05:16
Ένα (όγδοο) διαζύγιο, μία απόπειρα αυτοκτονίας και η άτακτη ζωή του Λάρι Κινγκ - Media

Εκείνος 76 και με προβλήματα καρδιάς. Εκείνη 50 και καλοστεκούμενη. Και όμως, την απόπειρα αυτοκτονίας την έκανε η σύζυγος, μην μπορώντας να χωνέψει ότι ο δημοσιογράφος με τις τιράντες μάλλον προτιμά… την αδελφή της. Τον περασμένο μήνα, η σύζυγος του Λάρι Κινγκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε ημικωματώδη κατάσταση, απόρροια της υπερβολικής δόσης αγχολυτικών και αντικαταθλιπτικών που κατανάλωσε.

Εκείνος 76 και με προβλήματα καρδιάς. Εκείνη 50 και καλοστεκούμενη. Και όμως, την απόπειρα αυτοκτονίας την έκανε η σύζυγος, μην μπορώντας να χωνέψει ότι ο δημοσιογράφος με τις τιράντες μάλλον προτιμά… την αδελφή της.

Τον περασμένο μήνα, η σύζυγος του Λάρι Κινγκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε ημικωματώδη κατάσταση, απόρροια της υπερβολικής δόσης αγχολυτικών και αντικαταθλιπτικών που κατανάλωσε. Αρχικά, αυτό που διέρρευσε στα μίντια ήταν πως η Σον Κινγκ –τραγουδίστρια στο επάγγελμα- απλώς υπερέβαλε στη δοσολογία, αλλά οι τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι επρόκειτο για απόπειρα αυτοκτονίας, καθώς δίπλα από το κρεβάτι της είχε αφήσει κι ένα σημείωμα προς τον σύζυγό της.

Από τον περασμένο Απρίλιο πάντως, είχαν γίνει γνωστά τα πρώτα προβλήματα, με τον Κνγκ να καταθέτει αίτηση διαζυγίου, αντικρούοντας πάντως τη φημολογία των ημερών που τον ήθελε να έχει δεσμό με την αδελφή της συζύγου του.

Τότε, η Σον προχώρησε και εκείνη σε αίτηση διαζυγίου, ζητώντας αμύθητα ποσά σε διατροφή και ακίνητη περιουσία από τον Λάρι, όμως σύντομα αποφάσισαν από κοινού να παγώσουν τις διαδικασίες, μένοντας ωστόσο σε διαφορετικά σπίτια.

Την Πέμπτη και ενώ ακόμα η 50χρονη νοσηλευόταν, ο «βασιλιάς της δημοσιογραφίας» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δήλωνε τη συμπαράστασή του.

Το ζευγάρι (;) είναι παντρεμένο εδώ και 12 χρόνια, έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους, ενώ πρόκειται για τον όγδοο γάμο του οικοδεσπότη του CNN και τον τρίτο της Σον.

Τεχνικά, ο δημοσιογράφος είχε μέχρι στιγμής επτά συζύγους στο ενεργητικό του, αφού μία απ’ αυτές τη χώρισε και την ξαναπαντρεύτηκε –ακριβώς όπως και η Λιζ Τέιλορ τον Ρίτσαρντ Μπάρτον!

Ειρωνικό ή όχι, ο Λάρι Κινγκ είχε γνωρίσει την μέχρι πρότινος σύζυγό του στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά από επέμβαση στην καρδιά…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:08