search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:35
MENU CLOSE

Συνελήφθη 36χρονο… «μπουμπούκι» στη Νάουσα

02.03.2014 15:42
Συνελήφθη 36χρονο… «μπουμπούκι» στη Νάουσα - Media

Για παραχάραξη, πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράνομη οπλοκατοχή κατηγορείται ένας 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου  στη Νάουσα.

Για παραχάραξη, πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράνομη οπλοκατοχή κατηγορείται ένας 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου  στη Νάουσα.
 
Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν ένα περίστροφο, τέσσερα φυσίγγια διαμετρήματος 0.38, οκτώ πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, επτά πλαστά χαρτονομίσματα των 10 ευρώ, 14 πλαστά χαρτονομίσματα των 5 ευρώ, μία ξύλινη στρογγυλή σφραγίδα υπηρεσίας του δημοσίου, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα τσεκούρι.
 
Ακολούθησαν έρευνες σε δύο σπίτια, όπου βρέθηκαν 23 έγγραφα υπηρεσιών του δημοσίου που είναι πλαστά, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι 17,5 εκατοστών, μία συσκευασία με κάνναβη 1,3 γραμμαρίων, τρεις σπόροι κάνναβης και δύο γκλομπ.
 
Το όπλο, τα φυσίγγια και τα πλαστά χαρτονομίσματα θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση ενώ ο 36χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:34