search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:32
MENU CLOSE

Προφυλακίστηκαν πέντε εμπλεκόμενοι σε κύκλωμα ναρκωτικών στη Ζάκυνθο

04.03.2014 05:52
Προφυλακίστηκαν πέντε εμπλεκόμενοι σε κύκλωμα ναρκωτικών στη Ζάκυνθο - Media

Πέντε από τους συνολικά 15 εμπλεκόμενους στο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών που εξιχνιάστηκε πρόσφατα στη Ζάκυνθο κρίθηκαν προφυλακιστέοι

Πέντε από τους συνολικά 15 εμπλεκόμενους στο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών που εξιχνιάστηκε πρόσφατα στη Ζάκυνθο κρίθηκαν προφυλακιστέοι, μετά τις πολύωρες απολογίες τους στον ανακριτή.
 
Πρόκειται για τα «ηγετικά» στελέχη του κυκλώματος – εκ των οποίων οι τέσσερις είναι Αλβανοί υπήκοοι – που είχαν τον πρωτεύοντα ρόλο στην προμήθεια των ναρκωτικών και τη διανομή τους στα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος ώστε να φτάσουν τελικά στην ελληνική αγορά.
 
Στην ομάδα των πέντε, περιλαμβάνεται και ο 29χρονος Αλβανός που είναι ήδη κρατούμενος στις φυλακές Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα και κρίθηκε προφυλακιστέος και για τις νέες κατηγορίες που του αποδόθηκαν.
 
Ο 29χρονος, στο κελί του οποίου βρέθηκαν 10 νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 52,4 γραμμαρίων, 11 νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 31,6 γραμμαρίων, δύο μαχαίρια συνολικού μήκους 20 εκατοστών και τρία κινητά τηλέφωνα, μεταφέρθηκε στην Ζάκυνθο και απολογήθηκε για τις νέες κατηγορίες που τον βαραίνουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:32