search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:41
MENU CLOSE

Καμίνης: «Έγκλημα η κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας»

04.03.2014 07:52
Παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του ο Γ. Καμίνης - Media

«Εγκληματική» χαρακτήρισε την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας ο Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι την ψήφισαν και υποψήφιοι δήμαρχοι της νυν κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. 

«Εγκληματική» χαρακτήρισε την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας ο Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι την ψήφισαν και υποψήφιοι δήμαρχοι της νυν κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. 

Ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι πλέον το προσωπικό που αντικατέστησε τη δημοτική αστυνομία ασχολείται μόνο με την ελεγχόμενη στάθμευση, γεγονός που αποτελεί οπισθοδρόμηση σε σχέση με τις υπηρεσίες που προσέφερε η δημοτική αστυνομία στους πολίτες.

Μιλώντας στη Δημόσια Τηλεόραση και αναφερόμενος στους συνυποψήφιούς του, Άρη Σπηλιωτόπουλο και Νικήτα Κακλάμανη, εξέφρασε την άποψη ότι θα έπρεπε να παραιτηθούν από το βουλευτικό τους αξίωμα.

«Είναι ηθικό καθήκον να δείξεις ότι το εννοείς, ότι παίρνεις και ένα ρίσκο, διεκδικώντας τον Δήμο» εξήγησε.

Σε ερώτηση για το αν θα καθόταν στο ίδιο τραπέζι προεκλογικά για να συζητήσει με τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, είπε ότι δεν θα επιθυμούσε κάτι τέτοιο, αλλά αυτό είναι ένα ζήτημα που θα εξεταστεί όταν έρθει η ώρα.

«Σε κάθε περίπτωση τι μπορείς να πεις με ανθρώπους που βρίζουν, που απευθύνονται στα πιο ταπεινά ένστικτα» αναρωτήθηκε.

Τέλος, ο κ. Καμίνης είπε ότι είχε πολύ καλή συνεργασία με τον νυν περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό, τον οποίο παρότρυνε να είναι και πάλι υποψήφιος.

Για τον Γιώργο Κουμουτσάκο που κατεβαίνει στην περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη της ΝΔ, είπε ότι δεν έχει εικόνα για τον ίδιο, αλλά τον χαρακτήρισε συγκροτημένη προσωπικότητα και σε κάθε περίπτωση μια καλή υποψηφιότητα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37