search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:26
MENU CLOSE

Δικαστήριο θέτει εκτός νόμου τη Χαμάς στην Αίγυπτο

04.03.2014 10:48
Δικαστήριο θέτει εκτός νόμου τη Χαμάς στην Αίγυπτο - Media

Αιγυπτιακό δικαστήριο απαγόρευσε την Τρίτη όλες τις δραστηριότητες της ισλαμιστικής παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς στην Αίγυπτο. 

Αιγυπτιακό δικαστήριο απαγόρευσε την Τρίτη όλες τις δραστηριότητες της ισλαμιστικής παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε δικαστική πηγή, μια ακόμη ένδειξη ότι οι δυνάμεις ασφαλείας προτίθενται να πατάξουν την οργάνωση που έχει τον έλεγχο της γειτονικής Λωρίδας της Γάζας.
 
«Το δικαστήριο διέταξε την απαγόρευση του εργασιών και των δραστηριοτήτων της Χαμάς στην Αίγυπτο όπως και το κλείσιμο των γραφείων της», δήλωσε ένας από τους δικαστές που επιβλέπουν την υπόθεση ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.
 
Η Χαμάς θεωρείται σύμμαχος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας της Αιγύπτου, που έχει κηρυχθεί «τρομοκρατική» οργάνωση από την υποστηριζόμενη από το στρατό κυβέρνηση της Αιγύπτου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:26