search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:24
MENU CLOSE

Αύγουστος Κορτώ για το «Ποτάμι»: «Δεν πρόκειται να πολιτευθώ»

04.03.2014 13:56
Αύγουστος Κορτώ για το «Ποτάμι»: «Δεν πρόκειται να πολιτευθώ» - Media

Αποστάσεις από τις ανακοινώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη, ότι ο Αύγουστος Κορτώ ανήκει στο «δυναμικό» του κόμματός του, παίρνει ο γνωστός συγγραφέας.
 

Αποστάσεις από τις ανακοινώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη, ότι ο Αύγουστος Κορτώ ανήκει στο «δυναμικό» του κόμματός του, παίρνει ο γνωστός συγγραφέας.
 
Λίγες ώρες μετά τις σχετικές δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη, ο Αύγουστος Κορτώ ανήρτησε στο Facebook status με το οποία ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε επρόκειτο να πολιτευθεί, και ούτε τώρα πρόκειται να το πράξει.
 
Αναλυτικά τι έγραψε στη σελίδα του:
 
«Φίλοι μου καλοί κι αγαπημένοι,
 
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα.
 
Η μνεία του Σταύρου Θεοδωράκη στο πρόσωπό μου – αφότου βεβαίως ο ίδιος τόνισε πως τα ονόματα που ανέφερε δεν συγκροτούν το ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού – με τιμά ιδιαιτέρως, πλην όμως και ο ίδιος γνωρίζει πως αν χρειάζεται τη συμβουλή κάποιου σε ζητήματα σχετικά με τον χώρο του βιβλίου, λόγου χάρη, ή τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, υπάρχουν άτομα με πείρα, κατάρτιση και θεωρητική σκευή μακράν επαρκέστερη από τη δική μου. Έτσι, μολονότι εύχομαι ολόψυχα στον Σταύρο Θεοδωράκη καλή επιτυχία στον αγώνα του, καθιστώ σαφές ότι ουδέποτε σκόπευα να πολιτευθώ, και ούτε τώρα πρόκειται να το πράξω.
 
Ήμουν και παραμένω αφοσιωμένος – ταγμένος – σε δύο μόνο πράγματα σ' αυτή τη ζωή: στον άντρα μου και στα βιβλία μου. Δεν υπάρχει χώρος για τίποτε άλλο.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:23