27/06/2019 14:37:57

Απαγορεύονται ξανά οι συγκεντρώσεις στην Αθήνα - Κλείνει ο σταθμός στο Σύνταγμα

Απαγορεύει τις αυριανές διαδηλώσεις η αστυνομία – Κανονικά οι συγκεντρώσεις, λένε οι διαδηλωτές - Media
 
Την απαγόρευση όλων των συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας για αύριο Πέμπτη ανακοίνωσε η ΓΑΔΑ, λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Γερμανίας Γιόαχιμ Γκάουκ στην Ελλάδα.
 
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
 
«Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής,  δεν επιτρέπεται, λόγω της επίσημης επίσκεψης στη Χώρα μας του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής, κατά το χρονικό διάστημα από 08:00 ώρα της Πέμπτης 6 Μαρτίου 2014 έως και την 19:00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους: Σταδίου (από τη συμβολή της με την οδό Ομήρου) – Ομήρου – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Κανάρη – Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (Κολωνακίου) – Καψάλη – δεξιά Ηροδότου – αριστερά Υψηλάντου – δεξιά Γενναδίου – Πλατεία Μεγάλης του Γένους Σχολής – Β. Κωνσταντίνου – Β. Όλγας – Β. Αμαλίας – αριστερά Φιλελλήνων – αριστερά Μητροπόλεως – δεξιά Βουλής – δεξιά Κολοκοτρώνη – αριστερά Σταδίου (μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ομήρου).»

Για τον ίδιο λόγο ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα θα κλείσει στις 13.30 το μεσημέρι και οι συρμοί απλά θα διέρχονται από εκεί, χωρίς να σταματούν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.