Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Φτιάχνεται πανεύκολα, έχει πιο γλυκιά γεύση από το κλασικό ρυζόγαλο και θα χρειαστείτε μόνο 4 υλικά για να το προσφέρετε!
Φτιάχνεται πανεύκολα, έχει πιο γλυκιά γεύση από το κλασικό ρυζόγαλο και θα χρειαστείτε μόνο 4 υλικά για να το προσφέρετε!
ΜΕΡΙΔΕΣ: 4
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 15΄
Υλικά
3/4 φλιτζ. τσαγ. ρύζι γλασέ
200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
200 ml νερό
4 κ.σ. κορν φλάουρ διαλυμένες σε ½ φλιτζ. τσαγ. κρύο νερό
1 κ.γ. εσάνς βανίλιας
Εκτέλεση
Βάζετε το ρύζι μαζί με νερό σε μία κατσαρόλα, να βράσει.
Μόλις είναι έτοιμο, το στραγγίζετε από το νερό σε ένα τρυπητό και το επιστρέφετε στην κατσαρόλα. Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα, το νερό και το κορν φλάουρ.
Ξαναβάζετε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να πήξει.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και ρίχνουμε την εσάνς βανίλιας.
Μοιράζετε το ρυζόγαλο σε ατομικά μπολ και πασπαλίζετε με κανέλα.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.