search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:41
MENU CLOSE

Στο νοσοκομείο ο Βούτσης

06.03.2014 09:35

Σε στεφανιαιογραφία, από την οποία κρίθηκε ότι πρέπει να κάνει επειγόντως «μπαλονάκι», υπεβλήθη χθες ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτσης.

Σε στεφανιαιογραφία, από την οποία κρίθηκε ότι πρέπει να κάνει επειγόντως «μπαλονάκι», υπεβλήθη χθες ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτσης.
 
Ο Βούτσης, ενώ ήταν στη Βουλή, ένιωσε δυσφορία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ιατρείο της Βουλής. Αφού του έγινε καρδιογράφημα, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», στο οποίο και παραμένει μετά την επέμβαση.

Την Κυριακή, πάντως, ο Νίκος Βούτσης εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της «Real News», κάτι που στέλνει το μήνυμα ότι η ηγεσία θεωρεί πως επίκεινται κρίσιμες εσωκομματικές μάχες όπου ενδέχεται να «βρει» στις διαφωνίες της μειοψηφίας, ειδικά όσον αφορά περαιτέρω ανοίγματα στο θέμα των συμμαχιών.

Το στέλεχος της πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για «πυκνά φαινόμενα δυσανεξίας του κόμματος σε οποιοδήποτε άνοιγμα» και «φοβικά σύνδρομα» και προσθέτει πως, αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει μια «ιδιότυπη σέχτα αριστερών και ριζοσπαστών κομμουνιστών», θα γίνει η χειρότερη αντιπολίτευση του εαυτού του. Πάντως, παρατηρητές του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν ότι η ηγεσία έχει μάλλον ανοίξει λάθος μέτωπο με την εσωκομματική μειοψηφία, την οποία άλλωστε χαρακτηρίζει εν πολλοίς η κομματική νομιμοφροσύνη…
 
Του ευχόμαστε περαστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39