search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:58
MENU CLOSE

Πορείες και συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

06.03.2014 12:49
Πορείες και συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας - Media

Συνδικάτα και σωματεία εργαζομένων πραγματοποίησαν συλλαλητήρια και πορείες στο κέντρο της Αθήνας, παρά τις απαγορεύσεις της αστυνομίας. 

Συνδικάτα και σωματεία εργαζομένων πραγματοποίησαν συλλαλητήρια και πορείες στο κέντρο της Αθήνας, παρά τις απαγορεύσεις της αστυνομίας. 


 
Ειδικότερα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργάνωσαν η ΠΟΕ-ΟΤΑ καιη ΟΛΜΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος για τη διαθεσιμότητα. Συμμετείχανβσχολικοί φύλακες, εκπαιδευτικοί, καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, υπάλληλοι υπουργείων, εργαζόμενοι της πρώην ΕΡΤ κ.ά. 

Οι διαδηλωτές εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες έπαιξαν «κρυφτό» με την αστυνομία στα στενά της Αθήνας, αφού ισχύει η απαγόρευση των πορειών στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας της επίσκεψης του Γερμανού προέδρου Γιοακίμ Γκάουκ.

Η αστυνομία έκλεισε τον δρόμο με κλούβες και παρατεταγμένες δυνάμεις των ΜΑΤ στην μέση της Σταδίου. 

Επιπλέον, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού στηρίζει κινητοποίηση που έχει προκηρύξει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Συλλόγου Αττικής, Στερεάς και Νήσων, με στάση εργασίας από τις 13:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13:30 στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Ριζάρη.
 
Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ομονοίας συγκέντρωση εργατικών συνδικάτων, που ζητούν μέτρα για την προστασία των ανέργων. Τη συγκέντρωση διοργάνωσαν τα συνδικάτα Οικοδόμων Αθήνας, Κλωστοϋφαντουργίας, Ιματισμού και Δέρματος, τα Σωματεία στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, του Μετάλλου Αττικής, η Πανελλαδική Ένωση  Λιθογράφων και η Ένωση Ηλεκτροτεχνιτών Αττικής.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50