search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:18
MENU CLOSE

Περιοδείες και πάρτι

07.03.2014 22:00
Περιοδείες και πάρτι - Media

Μετά την Καθαρά Δευτέρα όλων οι σκέψεις στρέφονται στο Πάσχα και οι παραστάσεις μετατρέπονται σε… αποδημητικά πουλιά!

Μετά την Καθαρά Δευτέρα όλων οι σκέψεις στρέφονται στο Πάσχα και οι παραστάσεις μετατρέπονται σε… αποδημητικά πουλιά! Στη Θεσσαλονίκη (αδελφές μου), στη Θεσσαλονίκη! Ο Κώστας Καζάκος είναι ήδη εκεί, ο Λάκης Λαζόπουλος οσονούπω καταφθάνει, όπως επίσης και η Μαρινέλλα, η Κάτια Δανδουλάκη και το «Annie». Ωστόσο οι «Άνδρες με τα όλα τους» (που σημειώνουν απόλυτο sold out στη φετινή δεύτερη σεζόν τους) βάζουν πλώρη για τη Μελβούρνη.

Με 550 άτομα στην πρώτη παράσταση άνοιξε το «Ξημερώνει Κυριακή», που έχει ανέβει στο «Θέατρον» για λίγες παραστάσεις. Ήδη έχει προγραμματιστεί τόσο το ανέβασμά του στη Θεσσαλονίκη όσο και το να πάει η παράσταση καλοκαιρινή περιοδεία.

Έρχεται, στις 11 Μαρτίου και το θέατρο «Κάππα», το «24 Hours Play», που στην Ελλάδα πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά. Συγγραφείς, σκηνοθέτες και ηθοποιοί έχουν ένα 24ωρο να γράψουν ένα έργο και να το κάνουν παράσταση. Στο φετινό project – το πιο δυνατό από πλευράς ονομάτων – στους συγγραφείς συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο Άκης Δήμου, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Στρατής Πασχάλης, ο Θανάσης Τριαρίδης και ο Χρήστος Χωμενίδης. Ο Γιάννης Χουβαρδάς – που να μην ξεχνάμε θα σκηνοθετήσει «Ντον Τζιοβάνι» για τη Λυρική το καλοκαίρι – μπαίνει στην ομάδα των σκηνοθετών, όπως και ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος, ο Γιάννης Καλαβριανός και ο Κώστας Φιλίππογλου. Οι σκηνοθέτες θα έχουν να επιλέξουν από μια ομάδα ηθοποιών που απαρτίζουν οι Ορφέας Αυγουστίδης, Στεφανία Γουλιώτη, Ευγενία Δημητροπούλου, Δημήτρης Μακαλιάς, Γιώργος Νανούρης, Άλκηστις Πουλοπούλου, Βασιλική Τρουφάκου, Σοφία Φιλιππίδου, Γιώργος Χρανιώτης και άλλοι που θα ανακοινωθούν σύντομα. Το εισιτήριο για να δει κάποιος το αποτέλεσμα της 24ωρης δουλειάς ορίστηκε στα 15 ευρώ. Αλλά, όπως έμαθα, υπάρχει ένα ακόμη πάσο, που κοστίζει 100 ευρώ, το 24hourplaysfan, που περιλαμβάνει εισιτήριο παρακολούθησης όλου του 24hour και after party με αναφορά στο πρόγραμμα της παράστασης. Σαφώς και απευθύνεται σε λίγους και σαφώς προσφέρει μια εμπειρία «από μέσα» μοναδική. Αλλά… 100 ευρώ; Στην Ελλάδα της κρίσης, των ανέργων, των απλήρωτων κ.λπ.;;;

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:15