search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:51
MENU CLOSE

«Μαλλιά κουβάρια» στο ΠΑΣΟΚ παραμονή της συνδιάσκεψης

07.03.2014 19:47
«Μαλλιά κουβάρια» στο ΠΑΣΟΚ παραμονή της συνδιάσκεψης
  - Media

Άρον άρον προκειμένου να μην πλακωθούν παραμονή της συνδιάσκεψης έληξε η συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ μετά την άκρως επιθετική παρέμβαση της Τόνιας Αντωνίου.

Άρον άρον προκειμένου να μην πλακωθούν παραμονή της συνδιάσκεψης έληξε η συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ μετά την άκρως επιθετική παρέμβαση της Τόνιας Αντωνίου.
 
Η Τόνια Αντωνίου πήρε πρώτη τον λόγο, παρά την παράκληση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να είναι σύντομη η συνεδρίαση, ξεσπάθωσε ζητώντας να μάθει την αιτία της σύγκλησης της συνδιάσκεψης ενώ απέδωσε ευθέως υπονόμευση της προσπάθειας των «58» στους Κώστα Σκανδαλίδη και Νίκου Ανδρουλάκη.  
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μέλος του πολιτικού συμβουλίου επιτίμησε τον Κώστα Σκανδαλίδη λέγοντας του ότι εδώ και καιρό ζητάει την ενότητα της κεντροαριστεράς αλλά πολέμησε και υπονόμευσε τους «58» και δυο μέρες πριν την συνδιάσκεψη βγήκε να πει ότι «πέθανε το ΠΑΣΟΚ που ξέραμε». Καταλόγισε στον Νίκο Ανδρουλακη επίσης υπονόμευση της προσπάθειας με τα ασυμβίβαστα για τις υποψηφιότητες που έθεσε ενώ οι κύριοι Σκανδαλίδης και Ανδρουλάκης δήλωσαν ότι δεν απαντούν μια ημέρα πριν την συνδιάσκεψη για να μην δυναμιτίσουν το κλίμα. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δε ευρισκόμενος σε προφανή αμηχανία ζήτησε από την Τόνια Αντωνίου να λέει «πιο θετικά πράγματα»!
 
Μέσα σε αυτό το κλίμα το Σάββατο συνέρχεται η συνδιάσκεψη της Ελιάς όπου στην 13:30 και μετά την προβολή μαγνητοσκοπημένων μηνυμάτων από την ηγεσία του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος θα παρουσιαστεί το λογότυπο και το σχήμα του ψηφοδελτίου και η πολιτική διακήρυξη της ελιάς.  
 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, πρώτος θα μιλήσει ο Γιάννης Βούλγαρης από τους «58» στις 2 το μεσημέρι και θα ακολουθήσουν οι εκπρόσωποι διαφόρων κινήσεων όπως: Π. Βλάχος (Μπροστά), Γ. Τούντας (Πολιτεία 2012), Ηλ. Μόσιαλος (Δυναμική Ελλάδα), Γ. Ράπτης (Νέοι μεταρρυθμιστές), Ν. Διακουλάκης (Πρωτοβουλία Β), προτελευταίος ο Ανδρέας Λοβέρδος και θα κλείσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
 
Όπως ανακοινώθηκε μέχρι τις 7 το βράδυ θα μιλήσουν μέλη των κομμάτων και των πρωτοβουλιών που συμμετέχουν στην συνδιάσκεψη καθώς εκπρόσωποι κοινωνικών και παραγωγικών φορέων.  
 
Την Κυριακή η Συλβάνα Ράπτη θα παρουσίαση την διακήρυξη του ΕΣΚ, θα μιλήσουν οι απερχόμενοι ευρωβουλευτές, υποψήφιοι περιφερειάρχες και δήμαρχοι που υποστηριζει η Ελιά και οι εργασίες θα κλείσουν με την ομιλία του υποψήφιου του ΕΣΚ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάρτιν Σούλτς. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:49