search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:14
MENU CLOSE

Συλλαλητήριο στον Πειραιά ενάντια στην πώληση του ΟΛΠ

11.03.2014 06:41
Συλλαλητήριο στον Πειραιά ενάντια στην πώληση του ΟΛΠ - Media

Μεγάλο συλλαλητήριο κατά της πώλησης μετοχών του ΟΛΠ από το ΤΑΙΠΕΔ, θα πραγματοποιούν σήμερα τα συνδικάτα που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ.

 
Μεγάλο συλλαλητήριο κατά της πώλησης μετοχών του ΟΛΠ από το ΤΑΙΠΕΔ, θα πραγματοποιούν σήμερα τα συνδικάτα που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ.
 
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου.
 
Στη συγκέντρωση καλούν η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ), η Ένωση Μονίμων και Δόκιμων Λιμενεργατών του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, αλλά και ο Σύνδεσμος Εποπτών και Αρχιεργατών και γι’ αυτό έχουν προκηρύξει για σήμερα τετράωρη στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 15:00. 

«Η κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ, πιστοί εντολοδόχοι των ξένων μονοπωλιακών ομίλων και των ντόπιων συμφερόντων που τα συνεπικουρούν, αδιαφορώντας για τις καθολικές κοινωνικές αντιδράσεις, προχώρησαν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση του Μετοχικού Κεφαλαίου του ΟΛΠ» τονίζεται σε κοινή ανακοίνωση των εργαζομένων στα λιμάνια, οι οποίοι χαρακτηρίζουν «φιάσκο» τη διαδικασία στη Βουλή.
 
Στο λιμάνι του Πειραιά λόγω των σημερινών κινητοποιήσεων έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από το λιμενικό σώμα και την αστυνομία. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:12