search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:09
MENU CLOSE

«Μας πιάνει πονοκέφαλος από τις μούντζες», λέει ο υφυπουργός Άμυνας

11.03.2014 06:51
«Μας πιάνει πονοκέφαλος από τις μούντζες», λέει ο υφυπουργός Άμυνας - Media

Ξέρετε ποια «ειδικότητα» ευδοκιμεί τούτες τις ημέρες (δηλαδή, σε εποχή κρίσης) στο γαλάζιο στρατόπεδο; Αυτή της… ξεματιάστρας.

Ξέρετε ποια «ειδικότητα» ευδοκιμεί τούτες τις ημέρες (δηλαδή, σε εποχή κρίσης) στο γαλάζιο στρατόπεδο; Αυτή της… ξεματιάστρας.

Το γιατί θα σας το μεταφέρω όπως ακριβώς μου το είπε ο υφυπουργός Άμυνας και βουλευτής της ΝΔ κ. Αθ. Δαβάκης: «Με τις μούντζες που νιώθουμε ότι τρώμε κάθε φορά που βγαίνουμε στην τηλεόραση και τις ύβρεις που εκτοξεύουν εναντίον μας σίγουρα μας πιάνει πονοκέφαλος. Θέλουμε μετά ξεμάτιασμα».

Ρώτησα πάντως τον κ. Δαβάκη ποιες θεωρεί ικανότερες ξεματιάστρες στο κόμμα του και χωρίς καμία δυσκολία μου ονομάτισε δύο βουλευτίνες: την κυρία Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου και την κυρία Φεβρωνία Πατριανάκου.

Τώρα πώς εμπιστεύεται ο υφυπουργός Άμυνας να τον ξεματιάζει η κυρία Πατριανάκου, με την οποία οι σχέσεις τους βρίσκονται στο χειρότερο σημείο (επειδή και οι δύο εκλέγονται από την ίδια εκλογική περιφέρεια της Λακωνίας), δεν μπορώ να σας το εξηγήσω.

«Γαλλικά» μετά μουσικής άκουσαν Γεωργιάδης – Σπηλιωτόπουλος
 
Και πώς να μη θέλουν ξεμάτιασμα οι πολιτικοί και κυρίως οι υπουργοί; Να, πάρτε για παράδειγμα όσα συνέβησαν στο Μέγαρο Μουσικής στην εκδήλωση προς τιμήν της κυρίας Ιωάννας Λεβαντή, της πρώτης γυναίκας που έκανε πριν από 25 χρόνια μεταμόσχευση καρδιάς στην Ελλάδα.
 
Η εκδήλωση είχε ξεκινήσει με άριες, βαλς και πόλκες, αποσπάσματα από τα διασημότερα έργα του ρομαντισμού, με επίκεντρο τη βιεννέζικη μουσική του Γιόχαν Στράους, αλλά και συνθέσεις των Τσαϊκόφσκι, Πουτσίνι, Βέρντι, Μπιζέ και Σοπέν. Και ενώ η ατμόσφαιρα μέσα στην αίθουσα ήταν όντως ρομαντική, κάνει αρχικά την εμφάνισή του ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης για να δώσει βραβείο στην κυρία Λεβαντή. Μαζί του ήταν ο κ. Αρης Σπηλιωτόπουλος.  
 
Μόλις ο κόσμος είδε τους δύο πολιτικούς άρχισε τα… γαλλικά και φώναζε ρυθμικά «τελειώνετε, τελειώνετε», «φύγετε, να πάρουμε αέρα». Είδατε τι χρειάζεται το ξεμάτιασμα;

(Αναδημοσίευση από το www.tovima.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15