search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:58
MENU CLOSE

Φάμπρικα με πλαστά πιστοποιητικά στα λεωφορεία

12.03.2014 08:12
77 απολύσεις λόγω πλαστών πτυχίων στις Οδικές Συγκοινωνίες - Media

Την πόρτα της εξόδου αναμένεται να περάσουν αρκετοί εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, καθώς οι εσωτερικοί έλεγχοι έχουν ήδη εντοπίσει «φάμπρικα» πλαστών πιστοποιητικών σπουδών με τα οποία προσελήφθησαν ορισμένοι υπάλληλοι – κυρίως οδηγοί και τεχνικοί. 

Την πόρτα της εξόδου αναμένεται να περάσουν αρκετοί εργαζόμενοι της ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες), της εταιρείας που διαχειρίζεται τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, καθώς οι εσωτερικοί έλεγχοι που διενεργούνται από τη διοίκηση έχουν ήδη εντοπίσει «φάμπρικα» πλαστών πιστοποιητικών σπουδών με τα οποία προσελήφθησαν ορισμένοι υπάλληλοι – κυρίως οδηγοί και τεχνικοί. 
 
Σύμφωνα με το «Έθνος», τα αποτελέσματα των ελέγχων που έχουν διενεργηθεί ως τώρα δείχνουν ότι από τους 1.000 εργαζομένους που πέρασαν από… κόσκινο, σε 75 έχουν εντοπιστεί πλαστά ή παραποιημένα έγγραφα. Ήδη δύο από τους συγκεκριμένους εργαζομένους έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους και αποχωρούν από την εταιρεία, κίνηση στην οποία αναμένεται να προβούν και άλλοι συνάδελφοί τους οι οποίοι εντοπίστηκε ότι προσελήφθησαν με πλαστά πιστοποιητικά σπουδών.
 
Μέχρι στιγμής πάντως στους ελέγχους δεν έχουν εντοπιστεί πλαστά διπλώματα οδήγησης, κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57