search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:54
MENU CLOSE

Top Spin: η μοναδική ελληνική εκπομπή για το τένις κάνει πρεμιέρα στο OTE SPORT 4 του ΟΤΕ TV

12.03.2014 08:24
Top Spin: η μοναδική ελληνική εκπομπή για το τένις κάνει πρεμιέρα στο OTE SPORT 4 του ΟΤΕ TV  - Media

Τη μοναδική τηλεοπτική εκπομπή στην Ελλάδα, αφιερωμένη στον ξεχωριστό κόσμο του τένις, Top Spin, θα προβάλλει από τις 12 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη στις 20.00 ο ΟΤΕ ΤV στο OTE SPORT 4. 

Τη μοναδική τηλεοπτική εκπομπή στην Ελλάδα, αφιερωμένη στον ξεχωριστό κόσμο του τένις, Top Spin, θα προβάλλει από τις 12 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη στις 20.00 ο ΟΤΕ ΤV στο OTE SPORT 4. Προσφέροντας πάνω από 500 ώρες αγώνων σε ζωντανή μετάδοση από τα 10 κορυφαία τουρνουά παγκοσμίως της σειράς ATP World Tour Masters 1000, μεταξύ των οποίων και τους τελικούς του Λονδίνου Barclays ATP World Tour, όπου αγωνίζονται οι 8 καλύτεροι τενίστες στον κόσμο, ο OTE TV ενισχύει ακόμη περισσότερο την τηλεοπτική εμπειρία των συνδρομητών του με μία ποιοτική εκπομπή που θα ενημερώνει και θα ψυχαγωγεί τους λάτρεις του τένις, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους μη μυημένους στο άθλημα να ανακαλύψουν τα συναρπαστικά μυστικά του.
 
Με παρουσιαστές τον Σωτήρη Κωσταβάρα και την προπονήτρια τένις Μαρίζα Γεωργίτση, η εκπομπή Top Spin κάθε εβδομάδα θα φιλοξενεί γνωστούς καλεσμένους από το χώρο του τένις και όχι μόνο, ανασκοπήσεις και προεπισκοπήσεις των τουρνουά που μεταδίδονται από τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV, ειδικά αφιερώματα, συνεντεύξεις με παίκτες και θρύλους του αθλήματος, αλλά και χρήσιμα στατιστικά στοιχεία για τα μεγάλα αστέρια του τένις. Επίσης, θα υπάρχει ειδική ενότητα σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο του τένις στην Ελλάδα, ενισχύοντας περαιτέρω τη διάδοση του αθλήματος στο ελληνικό κοινό.
 
Καλεσμένη στο στούντιο του Top Spin αυτή την Τετάρτη, η επί σειρά ετών πρωταθλήτρια Ελλάδας, Αγγελική Κανελλοπούλου, μιλάει και για την κόρη της Μαρία Σάκκαρη, που ήδη φιγουράρει στην παγκόσμια κατάταξη με τις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο. Επίσης, ο Βασίλης Τσιάρτας «ακτινογραφεί» τις ικανότητές του στο τένις, ο  Ρότζερ Φέντερερ μιλά ως πρόεδρος του συμβουλίου των παικτών και ο «young gun» Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κάνει αποκαλύψεις, ενώ αφιέρωμα στη θρυλική Στέφι Γκραφ μπορούν ακόμη να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στην πρώτη εκπομπή του Top Spin.
 
Ο ΟΤΕ TV προσφέρει κορυφαίο αθλητικό θέαμα 365 μέρες το χρόνο από τις σημαντικότερες διοργανώσεις τένις παγκοσμίως, έχοντας εξασφαλίσει το σύνολο των τουρνουά ATP World Tour Masters, 1000, 500 και 250, μαζί με τους τελικούς του Barclays ATP World Tour και τα γυναικεία τουρνουά WTA International Εvents. Επίσης, μέσα από τα κανάλια Eurosport και Eurosport HD, οι συνδρομητές του OTE TV απολαμβάνουν τις μεταδόσεις των κορυφαίων τουρνουά Grand Slam, Australian Open, Rolland Garros και U.S.Open, καθ’ όλη τη διάρκειά τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:52