search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:29
MENU CLOSE

Προεκλογική πρεμιέρα από τα Χανιά για το «Ποτάμι» και τον Σταύρο Θεοδωράκη

13.03.2014 09:05
Προεκλογική πρεμιέρα από τα Χανιά για το «Ποτάμι» και τον Σταύρο Θεοδωράκη - Media

Στον «Κήπο» στα Χανιά έχει διοργανώσει ανοιχτή εκδήλωση για το Σάββατο στις 5 το απόγευμα, το «Ποτάμι» και ο Σταύρος Θεοδωράκης επιλέγοντας να ξεκινήσει την εκστρατεία της προεκλογικής περιόδου από τον τόπο καταγωγής του.

Στον «Κήπο» στα Χανιά έχει διοργανώσει ανοιχτή εκδήλωση για το Σάββατο στις 5 το απόγευμα, το «Ποτάμι» και ο Σταύρος Θεοδωράκης επιλέγοντας να ξεκινήσει την εκστρατεία της προεκλογικής περιόδου από τον τόπο καταγωγής του.
 
Σε τρεις μέρες θα περιοδεύσει στους τέσσερις νομούς της Κρήτης – προφανώς εκτιμά ότι το νησί «κρύβει» συγκριτικά πλεονεκτήματα για το «Ποτάμι» για την έναρξη των προεκλογικών περιοδειών.
 
Θα ακολουθήσει, εκτός απροόπτου, η Ήπειρος αλλά ταυτόχρονα ο νέος πολιτικός φορέας ρίχνει -και είναι αυτονόητο- το βάρος της προετοιμασίας στην κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου. Την ίδια στιγμή καταγράφει «κινήσεις» από το «ταγκό της οπισθοχώρησης».
 
Χθες ο καθηγητής, Παναγιώτης Καρκατσούλης, έδωσε εξήγηση στην παρεξήγηση.
 
Είπε δημοσίως δηλαδή ότι ανέλαβε να συμβουλεύσει για θέματα δημόσιας διοίκησης το «Ποτάμι» και απεδέχθη – όπως έχει κάνει ανιδιοτελώς τόσο ο ίδιος όπως και το ΙΝΕΡΠ (Ινστιτούτο Ερευνας Ρυθμιστικών Πολιτικών). «Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα/κίνηση, άρα ούτε και στο Ποτάμι. Το Ποτάμι μού είναι συμπαθές, όπως και πολλά άλλα κόμματα και κινήσεις. Μιλάω με το Ποτάμι, όπως και κατά καιρούς με άλλα κόμματα και κινήσεις (στα οποία προφανώς δεν ανήκω)», διευκρινίζει ο κ. Καρκατσούλης ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι στέλεχος ή υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο που ετοιμάζει το Ποτάμι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15