search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:25
MENU CLOSE

Γιώργος Μιχαλιτσιάνος: Ένας serial killer που αγαπάει τα… παιδιά

15.03.2014 22:00
Γιώργος Μιχαλιτσιάνος: Ένας serial killer που αγαπάει τα... παιδιά - Media

Μπορεί να τον πήρε το μάτι σας ως serial killer xασάπη στην τηλεοπτική σειρά «LAPD». Ίσως και να τον είδατε επί σκηνής στο «Μαουτχάουζεν», στο θέατρο Badminton.

Μπορεί να τον πήρε το μάτι σας ως serial killer xασάπη στην τηλεοπτική σειρά «LAPD». Ίσως και να τον είδατε επί σκηνής στο «Μαουτχάουζεν», στο θέατρο Badminton. Ίσως να θυμηθήκατε το διακριτικό του πέρασμα από τις «Νύφες» του Βούλγαρη. Ο 31χρονος ηθοποιός Γιώργος Μιχαλιτσιάνος είναι πάντως πολυπράγμων, δεν συμφωνεί με τον όρο κομπάρσος, του αρέσει να δοκιμάζεται και παίζει για πρώτη φορά παιδικό θέατρο, πρωταγωνιστώντας στην παράσταση «Ρουμπεστίλτσκιν».
Με σπουδές σε μοντάζ, ηχοληψία και φυσικά σε υποκριτική στα ΙΕΚ Ακμή, ο νεαρός καλλιτέχνης μπορεί να έχει περάσει από όλες τις… οθόνες (μικρή και μεγάλη), αλλά το θέατρο τον έχει κερδίσει περισσότερο, καθώς έχει συμμετάσχει σε εννέα παραστάσεις μέχρι τώρα στην καριέρα του. «Αν και μου έχουν πει πως έχω… κινηματογραφικό πρόσωπο», σημειώνει ο ίδιος χαριτολογώντας. Ο πιο πρόσφατος ρόλος του, αυτός του Ρουμπεστίλτσκιν, είναι και ο πιο σημαντικός, όπως τονίζει: «Είναι ο πρώτος μου πρωταγωνιστικός ρόλος, άσε που είχα καημό να παίξω το ξωτικό! Επιπλέον, το παιδικό θέατρο είναι ένα ιδιαίτερο είδος, καθώς τα παιδιά είναι ένα αρκετά δύσκολο κοινό. Ωστόσο, χαίρομαι που συμμετέχω σε αυτή την παράσταση, καθώς έχει γίνει μια πολύ σοβαρή και ποιοτική δουλειά από τον σκηνοθέτη μας, τον Σπύρο Κολιαβασίλη». Σχετικά με την παράσταση, ο Γιώργος Μιχαλιτσιάνος ανέφερε πως πρόκειται για ένα άγριο έργο με αρκετά ώριμα στοιχεία, χωρίς ωστόσο να χάνει την αίσθηση του παραμυθιού.
Πριν… πιάσει την καλή με τον Ρουμπεστίλτσκιν, ο Γιώργος Μιχαλιτσιάνος είχε αρκεστεί σε supporting ρόλους σε τηλεόραση, κινηματογράφο και θέατρο. Όπου δούλεψε, βέβαια, κατέβαλε την ίδια προσπάθεια, άσχετα αν ήταν μικρού βεληνεκούς δουλειές: «Ακόμα και αν είχε μια ατάκα ο ρόλος μου, πάντα έπαιρνα πολύ σοβαρά αυτό που έκανα, διότι μόνο έτσι βελτιώνεις τον εαυτό σου ως ηθοποιό. Ειδικότερα για εμένα, που είμαι σχετικά νέος στον χώρο, πρέπει να αδράξεις κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται, αρκεί να σε εκφράζει». Κάπως έτσι βρέθηκε να συμμετέχει σε σημαντικές ταινίες εποχής – τις οποίες λατρεύει –, όπως το «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», ενώ δεν θα έλεγε όχι σε έναν ρόλο σε κάποια τηλεοπτική σειρά, καθώς πιστεύει πως οι τελευταίες έχουν πάρει τα πάνω τους.
Τι έχει αποκομίσει περισσότερο από τις σπουδές του στο θέατρο; «Με βοήθησε τόσο στο να ανεβάσω την αυτοπεποίθησή μου όσο και στην επικοινωνία μου με τον κόσμο. Το θέατρο σε γεμίζει με συναισθήματα ανυπέρβλητα και πρέπει να αφοσιώνεσαι ολοκληρωτικά, αν θέλεις να “επιβάλεις” τον εαυτό σου επί σκηνής».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:24